09 / 05 / 2024

ahmet kaya of kentsel dönüşüm

ahmet kaya of kentsel dönüşüm

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

East Of England İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

East Of England İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Kaya tarafından kuruldu.

CHP Milletvekili Ahmet Kaya'dan demiryolu yatırımı eleştirisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

Ahmet Hakan'ın imzasını taklit ederek evini kiraya veren eski şoförüne hapis cezası!

Gazeteci-yazar Ahmet Hakan Coşkun'un imzasını taklit ederek dairesini 170 bin lira karşılığında kiraya veren eski şoförü Sari Demir'e 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi...

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'dan kira borçları yapılandırılsın çağrısı!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, borçların yapılandırılması amacıyla son başvuru tarihinin yaz aylarına kadar uzatılmasını önerdi.

Ahmet Kaya'dan Erzincan-Trabzon Demiryolu Hattı tepkisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Erzincan-Trabzon Demiryolu Hattı projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Havalimanı'ndaki pist bakım çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Havalimanı’nda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya, konuya iliişkin soru önergesi sundu...

Yaylaların imara açılması TBMM'nin gündeminde!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, yaylaların imara açılmasıyla yaylacılık ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların mağduriyetlerini meclis gündemine taşıdı.

Kaynes İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaynes İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaya tarafından kuruldu.

Ahmet Kaya: Uzungöl de imar düzenlemesine alınsın!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu toplantısında Trabzon’da bulunan yayla evleri ve Uzungöl hakkında çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi.

İstanbul Havalimanı'na hangar yapılmadı mı?

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İstanbul Havalimanı'nda 330 uçaklık filosu olan Türk Hava Yolları'na (THY),  uçaklarının teknik bakımlarını yapabileceği bir hangar yapılmadığını söyledi.

ALB Aydınlatma Mühendislik ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

ALB Aydınlatma Mühendislik ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaya tarafından kuruldu.

Al Saleem Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleem Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaya tarafından kuruldu.

ahmet kaya of kentsel dönüşüm Haberi

ahmet kaya of kentsel dönüşüm

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'a çıkarma yaptı. Of ilçe merkezinde hayata geçirilmesi düşünülen Kentsel dönüşüm alanındaki esnafları ziyaret etmeden önce Of ilçe Kaymakamını ve Of belediye başkanını makamlarına giden CHP heyeti yapılması düşünülen Kentsel dönüşümle ilgili bilgiler aldı. Bu görüşmeler sonrasında İyi parti Of ilçe Başkanlığını ziyaret eden CHP heyeti sokağa çıkarak esnaf ziyaretleri yaptı.

Ziyareti ve görüşmeleri masaya yatıran CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, “Esnaflarımız bir taraftan ekonomik bir taraftan da pandemi sürecinin getirdiği sıkıntılarla boğuşurken şimdi de kentsel dönüşüm sorunuyla karşılaştılar. Zaten çok çok günler geçiriyorlar. Parti olarak Of'a değer katacak bir Kentsel dönüşüme karşı olmayacağız ancak esnaflarımızın ve hak sahiplerinin mağdur edilmesine de asla izin vermeyeceğiz, bunun için...