06 / 05 / 2024

Ahmet Kılıç özgeçmiş

Ahmet Kılıç özgeçmiş

Kılıç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kılıç kimdir? Japon Evler projesi ile isminden söz ettiren Ahmet Kılıç, kentsel dönüşüm çalışmalarını inşaat sektörü için fırsat olarak değerlendiriyor...

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Doların geleceği en dip rakam resmen belli oldu! 1 doları bile olanlar kül kesildi! Doları olanlar hemen toplansın!

Dolar değer kaybetmeye devam ederken yatırımcılar ''dolar ne olacak, dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırırken doların geleceği en dip rakam resmen belli oldu. 1 doları bile olanlar bu rakam karşısında kül kesti. Doları olanlar hemen toplansın.

Otomobil devi açıkladı, piyasalar buz kesti! Fabrika çıkışlı 2. el dönemi mi başlıyor?

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu yaptığı açıklamada Türkiye'de yenilenmiş araç (fabrika çıkışlı 2. el) satma konusuyla ilgili araştırmalar yaptıklarını dile getirerek, "Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz. Son aşamalara geldik, inşallah onu Türkiye'de lanse ederiz." diye konuştu

Ev sahibi geriye dönük zam yapabilir mi? Kira zammı nasıl hesaplanır?

Ev sahipleri ile kiracılar arasında zaman zaman kira zammına ilişkin sorunlar yaşanabiliyor. Bunlar arasında ise kira zammının nasıl hesaplandığı ilk sıralarda yer alırken, bazı mecralarda ev sahibinin geriye dönük zam yapması durumu da konuşuluyor. Peki, ev sahibi geriye dönük zam yapabilir mi? Kir

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet    Kılıç tarafından kuruldu.

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tekel ve Mustafa Tekel ortaklığında kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na: Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da İBB’nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki gazhane binalarının restorasyon çalışmalarını incelerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi" diye espri yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Mal varlığı araştırma komisyonu kurulsun!

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun “Yaşayan cumhurbaşkanları dahil herkesin mal varlığı Meclis’te araştırılsın” çağrısına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da destek verdi. Kılıçdaroğlu, "Bir komisyon kurulmak istenmesi halinde buna CHP olarak bizim desteğimiz olur" diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Tank Palet Fabrikası için ihale yapıldı mı?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Tank Palet Fabrikasının ihalesini yaptın mı? Niye ihale yapmadın? İhale yaptın da bizim mi haberimiz olmadı?" diye konuştu...

Russel Crowe'un evi kül oldu!

Ünlü oyuncu Russel Crowe'un çiftlik evi çıkan orman yangınında adeta kül oldu, üzücü haberi Cem Yılmaz "Sevgili abimize çok geçmiş olsun" mesajıyla sosyal medyadan duyurdu.

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıç, Fırat Kılıç ve Yavuz Kılıç ortaklığıyla kuruldu.

Bursa Gölyazı’daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Nilüfer Belediyesi 2 bin 700 yıllık tarihi geçmişe sahip Gölyazı’da ruhsatsız yapılarla ilgili mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bu çerçevede belirlenen izinsiz ve ruhsatsız yapılarda yıkımlar başladı.

Ahmet Kılıç özgeçmiş Haberi

Ahmet Kılıç özgeçmiş

Ahmet Kılıç kimdir?

Kentsel dönüşümün bu ülke için, İnşaat firmaları ve vatandaş için fırsat olduğunu dile getiren Ahmet Kılıç, Kılıç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı.


1983 yılında yılında Kılıç İnşaatı kuran Ahmet Kılıç, birçok konut projesi geliştirdi. Kılıç İnşaat, Ataşehir ve Haliç’te inşa ettiği Japon Evler projeleri ile adından sıkça söz ettiriyor.


Kılıç İnşaat olarak kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmalarının olacağını dile getiren Ahmet Kılıç'ın yönetim kurulu başkanı olduğu Kılıç İnşaat projeleri;


Kılıç İnşaat projeleri..

Koru Sitesi, 

Kono Residence, 

Anfora Konutları, 

Oftaş İnşaat, 

Platin Konutları, 

Of Plaza, 

FMS Park Village, 

Japon Home Ofis 3-4-5.




Haliç Japon Evler fiyat...