18 / 05 / 2024

Ahmet Kürşat Hacıevliyagil

Ahmet Kürşat Hacıevliyagil

KentGrup Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Bedri Güler, Ahmet Kürşat Hacıevliyagil ve Derya Şenocak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

Deprem uzmanı Övgün Ahmet Ercan korkuttu! Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var! İkinci 6 Şubat mı geliyor?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bugün 4,1 şiddetinde deprem oldu. Paniğe neden olan depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama geldi. Ercan ''Türkiye'de Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var'' dedi.

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Altında aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı! Atın yatırımcısına göz kırptı! Beklenen rekor şimdi geldi! Kaçırmadan bakın

Altın fiyatları yeni aya hareketli bir giriş yaptı. Altın fiyatlarında bugün beklene rekor sonunda geldi Altının yükselişinde aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı etkili oldu. Elinde altını olanlar kaçırmadan hemen bakın!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Her binaya sıfır atık uygulaması geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı atık getirme merkezlerinin kurulumu ve işletilmesi için sıfır atık uygulamasını hayata geçiriyor. 

TOKİ Kırıkkale Yenimerkez 1. Kısım 2. Etap konutları mecliste!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de inşa edilen 1. kısım 2. etap TOKİ konutlarının sorunlarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Kırıkkale Yenimahalle TOKİ konutları tamamlanmadan teslim edildi iddiası!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de Yenimahalle 1. Kısım 2. Etap TOKİ konutlarının hak sahiplerine eksiklerinin bitirilmeden teslim edildiğini ileri sürdü. Yetkililere çağrıda bulunan Ahmet Önal, konuya ilişkin açıklamalar yaptı.

Kırıkkale Merkez'de 8.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi!

T.C. Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale ili, Merkez ilçesi, Hacılar Mahallesi, 137 ada 14 parselde yer alan akaryakıt tesisini 8 milyon 936 bin 850 TL'ye satıyor...

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Sağlamtaş İnşaat Elektrik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamtaş İnşaat Elektrik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedel ile Ahmet Kürşat Arısoy tarafından kuruldu.

TOKİ Kırşehir Mucur'a 253 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kırşehir'in Mucur ilçesine 253 adet konut inşa edecek. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz söz konusu konutlarla ilgili bilgi verdi. 

Sıfır atık uygulaması konut projelerinde zorunlu olacak!

"İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı"nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gelecek dönemde konut projelerinde sıfır atık uygulamasının zorunlu olacağını açıkladı.

Ahmet Kürşat Hacıevliyagil Haberi

Ahmet Kürşat Hacıevliyagil

KentGrup Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Bedri Güler, Ahmet Kürşat Hacıevliyagil ve Derya Şenocak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu. KentGrup Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışında özel yada resmi sektörde yeralan her türlü bina tesis toplu konut alış veriş merkezi rezidant mesken işhanı müşavirlik ve inşaat taahhütlerine girmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


KentGrup Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Etiler, Akatlar Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Seyran Apartmanı, No:15...