05 / 05 / 2024

Ahmet Kurtuluş projeleri

Ahmet Kurtuluş projeleri

Peyzaj Mimarı Ahmet Kurtuluş kimdir? Mimar Ahmet Kurtuluş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Kurtuluş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Peyzaj Mimarı Ahmet Kurtuluş...

Asgari ücrete yüzde 50 zam yapılacak mı? Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş'tan flaş açıklama!

Merakla beklenen 2024 yılı asgari ücret zammı, Türkiye'nin gündemindeki en önemli konularının da başında geliyor. Geçtiğimiz sene yüzde 50'lik zam gelen asgari ücretin bu sene ne kadar zamlanacağı merak ediliyor. Peki asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Asgari ücret zammı sızdı: Bu rakam ilk kez telaffuz edildi! İşte milyonları heyecanlandıracak o rakam...

Milyonlarca kişiyi kapsayan asgari ücret zammının ne kadar olacağı merak ediliyor. Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş hiç konuşulmayan rakamı açıkladı. İşte 2024 yılında beklenen asgari ücret zammı!

Özel sektör çalışanlarının zam oranı ne kadar olacak? Uzman isim resmen rakam verdi! Maaşlar tam bu kadar artacak! 

Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş, özel sektör çalışanlarının zam oranı ile ilgili konuştu. İşte ayrıntılar...

EYT'lilere kritik BES uyarısı: Çok daha yüksek gelir getirecek! Maaş ve promosyonlar ne olacak?

Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş EYT'lilerin BES avantajı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki maaş ve promosyonlar ne olacak?

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Ahmet İpek: İnşaatçılar çocukları temel alarak proje üretmeli!

Yaklaşık 25 yıldır prestijli konut projeleri hayata geçiren İpektaş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, inşaatçıların çocukları temel alarak proje üretmeleri gerektiğini söyledi...

Ahmet Arslan mega projeleri değerlendirdi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, "Hedefimiz 29 Ekim 2018'de 3.havalimanını uçuşlara açmak" dedi.

Darbe girişimi dev projeleri engelleyemedi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, hayata geçirilen projelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, darbe girişiminin projeleri engelleyemediğini, yatırımların hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Ahmet Eren İnşaat sektörde öne çıkıyor!

Adana faaliyet gösteren Ahmet Eren İnşaat, başladığı projeleri kısa sürede tamamlayarak insanları konut sahibi yapmaya devam ediyor.

Gayrettepe-3. Havalimanı Metro Hattı'nın uygulama projeleri bitti!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Gayrettepe-Üçüncü Havalimanı metro hattının uygulama projeleri bitti. 15 güne kadar netleşmiş olacak. Ve ihaleye çıkacağız." dedi.

Ahmet Vefik Alp: 3. köprü ve 3. havalimanı muhteşem projeler!

Kent Bilimci ve Yüksek Mimar Ahmet Vefik Alp, İstanbul'da yürütülen 3. köprü ve 3. havalimanı gibi projeleri; “Muhteşem projeler” diye niteledi. Alp, MHP için de; “Slogan değil, proje partisi haline gelmeli” dedi.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir'in vizyon projelerini anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’in gelişimi ve kalkınmasına katkı sağlayacak projeleri basına tanıttı. Uğur, Balıkesir'in projelerle Türkiye ve dünyada cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

Ahmet Çolakbayrakdar: Yeni Kayseri Kocasinan'da kurulacak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan’a çağ atlatacak projeleri birlikte hayata geçireceğiz. Ortayol Projesi ve Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi ile iddialı konuşuyorum yeni Kayseri'yi Kocasinan'da kurulacak” dedi.

Ahmet Kurtuluş projeleri Haberi

Ahmet Kurtuluş projeleri

Ahmet Kurtuluş kimdir?

Ahmet Kurtuluş, 1986 yılında Şumnu (Bulgaristan)'da doğdu. 2011 yılında Ankara Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünü tamamladı.


2013 yılından itibaren Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Ana Bilim Dalı'nda taşınmaz (gayrimenkul) geliştirme yüksek lisans programına devam etmektedir.


2012 yılından itibaren Neon Mimarlık bünyesinde projelendirme ve uygulama konularında çalışmaktadır.


İletişim bilgileri:


ANKARA OFİSİ

YAŞAMKENT MAH. 3226. SOK. ZİRVE YAŞAM EVLERİ B-5 ÇAYYOLU ÇANKAYA/ANKARA

Telefon +90 312 217 24 01

Faks +90 312 217 24 02


İSTANBUL OFİSİ

YILDIZ MAHALLESİ ESKİ YILDIZ CAD. PARK APT. 22/17 BEŞİKTAŞ/ İSTANBUL

Telefon +90 212...