01 / 05 / 2024

Ahmet Metin Genç

Ahmet Metin Genç

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği ile Karadeniz Teknik Üniversitesi işbirliğinde yapılan 'Yerel Yönetimlerin Sorunları ve Proje Bazlı Çözüm Önerileri Çalıştayı' yapıldı.

Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ek bina yapılacak mı?

Trabzon’da daha önce Sağlık İl Müdürlüğünün yapılması düşünülen Numune Hastanesi’nin bahçesindeki ek bina yeniden gündeme geldi.Ek bina talebiyle gündeme gelen ek bina projesi Ortahisar Belediye Meclisi’nde tartışmalara neden oldu.

Trabzon'un doğalgaz sorunu ortadan kalkacak!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, makamında düzenlediği basın toplamışında Zağrtos 3. Etap'ta yapılması düşünülen hizmet binası için TOKİ ile yürütülen görüşmeler sonuçlandığını ifade etti.

Dr. Ahmet Genç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Genç kimdir? Dr. Ahmet Genç kaç yaşında? Dr. Ahmet Genç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mşk Teknik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mşk Teknik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Metin Kurt tarafından kuruldu.

Workindo Ahmet Ertekin’e sponsor oldu!

İnşaat sektörünün kariyer ve hizmet plaformu olan Workindocom, Türkiye ve Avrupa muaythai şampiyonu, genç sporcu Ahmet Ertekin’e sponsor oldu.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Kayseri Kocasinan Gençlik Merkezi'nin yapımı hızlandı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahievran Mahallesi'nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi'ni inceledi.

Ortahisar Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imar barışı başvuru süresinin 31 Aralık'a kadar uzatıldığını açıkladı ve başvuruda bulunmak isteyenleri acele etmesi için uyardı. 

Trabzon Akvaryum Projesi'ne TOKİ desteği!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılan Tünel Akvaryum Projesi’nde incelemelerde bulundu. Genç, inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi Eylül'de tamam!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Genç, projenin Eylül ayında tamamlanacağını açıkladı. 

Gençer Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gençer Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Gençer tarafından kuruldu. 

Ortahisar Tünel Akvaryum Projesi'nin ihalesi yakında!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, katıldığı Muhtarlar Toplantısı'nda Tünel Akvaryum Projesi'nin 15 gün içinde ihaleye çıkacağını söyledi. 

Gençlerin gözü Beylikdüzü konut projelerinde!

Avenue İstanbul projesinin tanıtım toplantısında konuşan Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, gençlerin yoğun olarak Beylikdüzü'nde yer alan konut projelerini tercih ettiğini söyledi.

Trabzon Ortahisar yeniden inşa ediliyor!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilçedeki yatırım, proje ve hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Genç, Pazarkapı, Ekopark, Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi ve Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma Projesi’nden bahsetti.

Yma Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yma Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ahmet Metin Yıldırım tarafından Bayrampaşa'da 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Ahmet Metin Genç Haberi

Ahmet Metin Genç

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, DKBB Genel Sekreteri Mehmet Şentürk'ün katıldığı çalıştayda, Harita Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Şehir Bölge Planlama ve Peyzaj Mimarlığı bölümlerinden, yerel yönetimler ve belediyeler konusunda uygulama ve araştırma yapan akademisyenlerle belediyelerde görev yapan teknik personel, başkan ve başkan yardımcılarının buluşturulması hedeflendi. 


Çalıştayda söz alan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Bugüne kadar şehrimizde üniversite ile yerel yönetimler arasında gerekli koordinasyonu ve işbirliğini sağlayamadık. Bu bilim yuvasından şehrimiz için gerektiği gibi istifade edemedik. Bu tespiti ortaya koyup, öz eleştirimizi yapalım. Bundan sonra inşâllah bu işbirliğini sağlayarak, şehrimize güzel hizmetler kazandıralım" dedi. 


Şehir yöneticileri tarafından dün çözüm olarak görülen projelerin bugün sorun olarak ortada kaldığını...