29 / 04 / 2024

Dr. Ahmet Genç kimdir?

Dr. Ahmet Genç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Genç kimdir? Dr. Ahmet Genç kaç yaşında? Dr. Ahmet Genç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...



Dr. Ahmet Genç, Türkiye finans sektöründe tanınmış bir isim olup şu anda Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. 1960 yılında Ankara'da doğan Genç, 1984 yılında  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından, Hazine Müsteşarlığı Banka ve Kambiyo Genel Müdürlüğü'nde uzman yardımcısı olarak görev yapmaya başladı ve 1990 yılına kadar bu görevini sürdürdü.

1990 yılında Dr. Genç, Birleşik Krallık'ta bir yıl boyunca sigorta ve reasürans eğitimi aldı. Daha sonra 1993-1995 yılları arasında Boston'daki Northeastern Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı. Dr. Genç, 2002 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümü'nde "Sigortacılıkta Mali Yeterlilik" konulu tezi ile doktorasını tamamladı.

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Genç kimdir? Dr. Ahmet Genç kaç yaşında? Dr. Ahmet Genç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar..


Geri Dön