28 / 04 / 2024

ahmet misbah deöircan kimdir

ahmet misbah deöircan kimdir

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan "Beyoğlu'nda 6 bin yapının içinde ayakta durduğunu tespit ettiklerimiz vardı ama bakım ve onarıma her halükarda ihtiyaç duyanlar mevcut. Onlarla ilgili 12 yıldır değişik kampanyalar düzenledik." dedi.

Niğde'ye kentsel dönüşüm ve restorasyon müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Niğde'de tarihi ve kültürel yerlerde süren restorasyon çalışmalarını denetledi.

Ahmet Misbah Demircan Malatya'da hasar gören tarihi yapıları inceledi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya'da depremde hasar gören tarihi yapılarda incelemeler yaptı.

Ahmet Misbah Demircan'dan Galata Kulesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamad "Galata Kulesi ile ilgili olarak sosyal medyaya da intikal eden bazı uygulamalar, Bakanlığımızın ilgili birimlerini de rahatsız etmiştir" diye konuştu.

Ahmet Misbah Demircan: Camilerimizi restore ediyoruz!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan 2020-2023 Yatırım Değerlendirme Toplantısı’ndan sonra açıklama yaptı. Açıklamada camilerin büyük bir mülkiyeti bizde onları restore ediyoruz dedi.

Kanal İstanbul'a onay veren Ahmet Şahin görevden alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile Kanal İstanbul’a onay verenlerden biri olan İSKİ Planlama Şube Müdürü Ahmet Şahin de görevden alındı…

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Sütlüce'deki 7 riskli binada ölçümler devam ediyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sütlüce'de sıkıntılı 9 binadan 2'sinin yıkıldığını, 7'sinde ölçümlerin sürdüğünü belirterek, sürecin sonunda bu binalardan hangisinde yaşamın devam edip etmeyeceğine karar verileceğini açıkladı. 

Ahmet Demircan çöken binanın sakinleriyle buluştu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sütlüce'de çöken bina ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demircan, 29 aileyi çevredeki otellere yerleştirdiklerini belirtti.

Midyeci Ahmet Çin'de şube açacak!

Her geçen gün ününe ün katan Midyeci Ahmet, Çengelköy ve Tuzla, Ankara ve Eskişehir'deki şubelerini bir ay içinde açacağını duyurdu. Midyeci Ahmet Çin'de de şube açacağının müjdesini verdi.

Pendik Ahmet Yesevi’de dönüşüm başlıyor!

Ahmet Yesevi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, 700 hak sahibinin tapuya kavuştuğunu dile getirerek “Yeni düzenlemelerle birlikte mahalleye 3 okul, 3 veya 4 park ve 1 spor kompleksi kazandıracağız.”diye konuştu.

Ahmet Misbah Demircan: Yeni dünyanın ticari aksları Türkiye'de!

2. CNR Emlak Zirvesi’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Türkiye’de lojistiğe, ulaşıma, yeni ticaret yollarına yatırım yapmanın her zaman doğru olduğunu görüyoruz. Yeni dünyanın ticari aksları burada. Onun için Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı.” dedi.

Okmeydanı'nda dönüşüm 2018'de başlayacak! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Muallim Cevdet İlkokulu’na gerçekleştirdiği ziyarette “Okmeydanı’nda, Kentsel Dönüşüm için ilk kazmayı 2018'in başında vurmayı hedefliyoruz.” dedi.

Beyoğlu'nun marka değeri yükseliyor!

Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile son günlerde çok konuşulan ilçe olan Beyoğlu hakkında röportaj gerçekleştirdi..

ahmet misbah deöircan kimdir Haberi

ahmet misbah deöircan kimdir

Tarlabaşı, Beyoğlu Belediyesinin projeleriyle, çevresel, tarihi, mimari ve kültürel değerleri korunarak yeniden yapılandırılıyor. 


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Avrupa'nın En İyi Kentsel Yenileme Projesi ödülünü kazanan Tarlabaşı360 Projesi, 9 adadan meydana geliyor.


Tarihi binaların restore edilerek çağdaş mimariyle yeniden yorumlandığı proje konumuyla da dikkati çekiyor.


Beyoğlu Belediyesi ve Çalık Gayrimenkul iş birliğinde gerçekleştirilen projeyle bir zamanların ticaret, sanat, eğlence ve yaşam merkeziyken zamanla kendine özgü mimarisinden uzaklaşan Tarlabaşı'ndaki tarihi binalar, aslına uygun olarak çağdaş bir mimari yorumla yenileniyor.


Toplam 20 bin metrekarelik alan üzerine kurulu proje, 150 bin inşaat alanı ve 220 metrelik cephe uzunluğuna sahip. 30 ada, bulvar üzerinde yer alan ticari alanları, mağazaları, bistro ve kafeleriyle bölgenin yeni çekim merkezi olmayı hedefliyor. Proje çerçevesinde zemin altında 6 katlı ve 236 araç...