04 / 05 / 2024

Ahmet Nazır

Ahmet Nazır

Nazır Yapı İnşaat Alüminyum Doğrama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Nazır tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi'nde kuruldu.

Necla Nazır'ın dolandırıcılık davasına takipsizlik kararı!

Oyuncu Necla Nazır geçtiğimiz aylarda Emirgan'daki evini satışa çıkarmıştı. Nazır, emlakçının sahte sözleşme hazırladığını öne sürerek emlakçı hakkında şikayetçi oldu. Fakat sahte bir şekilde hazırlanan belgeler savcılığa teslim edilimeyince dosya kapandı.

Ahmet Gür vefat etti!

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ortadoğu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Gür son yolculuğuna uğurlandı.

Global Yorum İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Yorum İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Gergerlioğlu, Fehmi Akın ve A. Nazır Blaybel ortaklığında kuruldu. 

Malatya'ya yeni kültür merkezi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kernek Külliyesi altında bayan, engelli ve çocuklar için inşaatı devam eden kültür merkezindeki inşaat çalışmalarını inceledi.

Malatya yatırımları 2018'de de hız kesmeyecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya'da yatırımların 2018 yılında da hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Nazır Gayrimenkul'den Ankara Gölbaşı'na 210 konut! Yeni proje!

Nazır Gayrimenkul, Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde konut projesi inşa edecek. 210 konuttan meydana gelecek proje tek blok halinde yükselecek..

Habash Bayır Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habash Bayır Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi MHD Samer Habach ve Ahmet Bayır tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Malatya'nın imar planları masaya yatırıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında, Genel Sekreter Ercan Turan, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanlarının katılımı ile koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Malatya Yazıhan ve Erkenek'e kültür merkezi geliyor!

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser'i ağırlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır gerçekleştirilen toplantıda Yazıhan ve Erkenek’teki kültür merkezlerinin yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi...

Malatya Yaşam Parkı hizmete hazır!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Ercan Turan ve bazı daire başkanları ile birlikte Yaşam Merkezi arkasında yapımı tamamlanan Yaşam Parkı ve Kaykay Pistinde incelemelerde bulundu.

Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi yatırım programına alındı!

Sağlık alanında da çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır "Battalgazi Devlet Hastanemizin 200 yataklı yatırım programına alındı." dedi

Ahmet Çakır: Arguvan'ın zemini sağlam!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır: "Arguvan'ın zemini sağlam çıktı. 1 milim dahi oynama yok" dedi.

Malatya Darende'ye Terminal ve Kültür Merkezi yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırım ve hizmetleri gezip, bazı mahallelerde incelemelerde bulundu.

Ahmet Nazır Haberi

Ahmet Nazır

Nazır Yapı İnşaat Alüminyum Doğrama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Nazır tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi'nde kuruldu. 


Nazır Yapı İnşaat Alüminyum Doğrama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...