15 / 05 / 2024

Ahmet Ömür Yetgin

Ahmet Ömür Yetgin

Ataköy Yapı Danışmanlık ve Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Kemal Şedele, Hüseyin Süha Gürbüz, Ahmet Ömür Yetgin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Şubat'ta kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Son dakika! TMO hububatta arz edilen tüm ürünü alacak!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal yaptığı son dakika açıklamasında üreticinin kayıtlı olan tüm ürününü almaya hazır olduklarını kaydetti.

Ahmet Gür vefat etti!

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ortadoğu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Gür son yolculuğuna uğurlandı.

Ömür Barış Dekorasyon Tadilat Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömür Barış Dekorasyon Tadilat Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Barış Kokrmaz tarafından kuruldu. 

Ahmet Mücahid Ören, İhlas Holding'in İcra Kurulu Başkanı oldu!

İhlas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'in yeni bir atama yapılıncaya kadar İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürütmesine karar verildi.

Ahmet Kırılmaz: Adana kentsel yapılaşmada cesur adımlar atmalı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz, Adana kentsel dönüşüm konusunda müteahhitlerin ve işletmelerin Adana için daha duyarlı olduklarının altını çizdi. "Adana kentsel yapılaşma konusunda daha cesur ve ileri adımlar atmak zorundadır" dedi.

Ahmet Çakır: Mimarlarımızın görüşü bizler için önemli!

Şubat ayında yapılan olağan genel kuruldan sonra göreve gelen Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Ahmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ahmet Çakır Sabit Pazar yerini inceledi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapımı tamamlanan Kernek Külliyesi altında yapılan Sabit Pazar yerinde incelemelerde bulundu, inceleme gezisine ilgili Genel Sekreter Yardımcıları da katıldı

1936 yılında Kuruçeşme'deki kömür depoları başka yere kaldırılacak!

1936 yılında İstanbul Belediyesi, Kuruçeşme'deki kömür depolarını başka yere kaldıracakmış. Depolar için uygun bir arazi arayan belediye, depoları Anadoluhisarı'nda yıkık yalılar arasında bir mıntıkaya taşımayı düşünüyormuş.

Kavak Kömürün imar izni iptali davasının keşfi yapıldı!

Kavak Köyü'nde kurulmak istenen kömür işleme tesisine karşı çevrede yaşayan vatandaşların tepkisi artarak devam ediyor. İki kez durdurulan tesisin çıkarılan yeni yasalar çerçevesinde yeniden imar izninin verilmesi bardağı taşıran son damla oldu.

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Mürüvvet Ünalan oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Mücahid Ahmet Alga'nın görevlerinden istifası ile yerine Mürüvvet Beyza Ünalan Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak atandı.

Kuzey İnşaatçılık Ve Tarım Ürünleri Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey İnşaatçılık Ve Tarım Ürünleri Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Enver Karaaslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

İzmir'de kömür ocağı kapasite artışı halk toplantısı 30 Temmuz'da!

Polyaz Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş tarafından İzmir Kınık'ta kömür ocağı kapasite artışı için 30 Temmuz'da saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Ahmet Ömür Yetgin Haberi

Ahmet Ömür Yetgin


Ataköy Yapı Danışmanlık ve Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Kemal Şedele, Hüseyin Süha Gürbüz, Ahmet Ömür Yetgin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Şubat'ta kuruldu. 


Ataköy Yapı Danışmanlık ve Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar..gibi gayrimenkulleri almak satmak


Ataköy Yapı Danışmanlık ve Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi adres: Sarıyer, Cumhuriyet Mahallesi, Arabayolu Caddesi, Dönence Sokak, No:1...