05 / 05 / 2024

Ahmet Özdemir Yapı İnşaat iletişim

Ahmet Özdemir Yapı İnşaat iletişim

Ahmet Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir tarafından kuruldu. 

Türkiye'nin yüzde 30'u kaçak yapılarda yaşıyor! Prof Dr Övgün Ahmet Ercan 'depremden değil, kötü yapılardan korkuyoruz'

Prof Dr. Ahmet Ercan ülke genelindeki kaçak yapıları değerlendirerek 'depremden değil kötü yapılardan korkuyoruz' dedi.

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan Van depremi için tarih vererek yapılması gerekenleri açıkladı! Bu yapılar çok yorgun...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Van'ın, gelecekte olası bir depreme hazırlıklı olması gerektiğini söyleyerek, yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Ahmet Fadıl Ashaboğlu MIT’de hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Yapı Kredi Koray GYO’da hangi pozisyonda çalışmalar yapıyor? İşte Ahmet Fadıl Ashaboğlu’nun hayatı...

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özdemir tarafından kuruldu.

 Ahmet Çelik nereli? Nereden mezun oldu? Ahmet Çelik ne iş yapıyor?

Servet GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ahmet Çelik ne iş yapıyor? Ahmet Çelik nereli ve hangi okuldan mezun oldu? İşte detaylar...

Ahmet Salahattin Şakarcan ne iş yapıyor? Ahmet Salahattin Şakarcan kimdir?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ahmet Salahattin Şakarcan ne iş yapıyor? Ahmet Salahattin Şakarcan kimdir?

Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Avrupa Hayat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Hayat Gayrimenkul Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Özdemir ve İhap Şihe ortaklığında kuruldu.

Murat Özdemir: Riskli yapılar acilen yenilenmeli!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Adalark Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalark Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir tarafından kuruldu.

Ahmet Özdemir Yapı İnşaat iletişim Haberi

Ahmet Özdemir Yapı İnşaat iletişim

Ahmet Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir tarafından kuruldu. 

Ahmet Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ahmet Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Aydıntepe Mah.Pr.Dr.N.Erbakan Cad.Evora Sit.E-8 Apt.7-8e/65 Tuzla