05 / 05 / 2024

Ahmet Özyazıcı Özyazıcı İnşaat

Ahmet Özyazıcı Özyazıcı İnşaat

Özyazıcı İnşaat ve Aslı İnşaat’ın ortak kurucularından olan Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı kimdir? Ahmet Özyazıcı, Özyazıcı İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi?

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

Ahmet Eşref Fakıbaba'dan çarpıcı öneri: TOKİ arsa satmasın, satarsa kooperatiflere satsın! 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, TOKİ ile ilgili çarpıcı bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Fakıbaba'nın o açıklaması...

İstanbul'da beklenen 7 büyüklüğündeki depreme ilişkin deprem uzmanlarından çarpıcı uyarı!

İstanbul'da beklenen depreme ilişkin deprem uzmanlarından çarpıcı açıklamalar peş peşe geldi. Türkiye'nin önde gelen deprem ve afet uzmanları Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Prof. Dr. Cenk Yaltırak ve Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremine ilişkin konuştu. 

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim büyüyor! Kalıcı çözümler şart!

Türkiye'de ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Konuyla ilgili Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ayar ve Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, bu sorunların giderilmesi için kalıcı çözümlerin gerektiğini belirtti. 

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bakıcı ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

Kaliteli ve güvenli beton nasıl üretilir?

Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, Kaliteli ve güvenli beton için beton santraline ve yazılıma ihtiyaç olduğunu belirtti.

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi Mart 2023’te tamam!

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi için hızla çalışmalarını sürdürüyor. Projenin projenin Mart 2023’te bitirilmesi ve Aralık 2024’te iskana açılması planlanıyor.

Halıcıoğulları Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halıcıoğulları Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Halıcı tarafından kuruldu.

Özyazıcı Beykoz projesi fiyat!

Özyazıcı Beykoz projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Özyazıcı Beykoz projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede?

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ahmet Özyazıcı Özyazıcı İnşaat Haberi

Ahmet Özyazıcı Özyazıcı İnşaat

Ahmet Özyazıcı kimdir?

Ahmet Özyazıcı, 1961 Samsun doğumlu. Özyazıcı, 25 Mayıs İlköğretimde ilkokulu tamamladı. Ortaöğretimini 25 Mayıs Orta Okulu’nda, liseyi ise 25 Mayıs Lisesi’nde bitirdi. Ahmet Özyazıcı bugün, Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı.


İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Ahmet Özyazıcı, Özyazıcı İnşaat ve Aslı İnşaat’ın ortak kurucularındandır. 


Ahmet Özyazıcı, Özyazıcı İnşaat’ı 1987 yılında kurdu. Ihlamur Evleri, Ihlamur AVM, Ünalan Konutları, Silivri KİPTAŞ Konutları, Maltepe KİPTAŞ 1.Etap Konutları, KİPTAŞ İkitelli Konutları, Başakşehir Devlet Hastanesi gibi projeleri hayata geçirdi.


Ahmet Özyazıcı’nın sahibi ve ortak olduğu şirketler:

1.Özyazıcı İnşaat

2.Aslı İnşaat

3.Torun Yapı 

4.Torunlar-Özyazıcı İş Ortaklığı

5.Özyazıcı İnşaat-Karadeniz Örme Proje Ortaklığı


Ahmet Özyazıcı'nın iş deneyimi:

1.Elomsan Aş. 

2.Ülker Gıda

3.İstanbul Dünya Ticaret Merkezi

4.Mercedenz Benz Türk Aş.

5.Siemens Sanayi ve Ticaret Aş.

6.Türkiye Tarım Kooperatifleri Merkezi

7.Tempo Dış Ticaret

8.KİPTAŞ 

9.TOKİ

10.MTU Motor


Özyazıcı İnşaat projeleri:

Tamamlanan Projeler:

1.Nish...