13 / 05 / 2024

Ahmet Poyraz Çekmeköy Belediyesi bütçesi kaç TL

Ahmet Poyraz Çekmeköy Belediyesi bütçesi kaç TL

Çekmeköy Belediyesi 2015 Mali Yılı Bütçe Tasarısı, Ekim Meclisi 3. Birleşimi’nde yapılan görüşmeler sonucunda oy çokluğu ile kabul edildi. Çekmeköy Belediyesi’nin 2015 yılı bütçesi yüzde 14’lük bir artışla, 165 Milyon TL olarak belirlendi.

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Çekmeköy'e millet bahçesi müjdesi!

On yıldır başarıyla Çekmeköy’de hizmet eden AK Partili Başkan Ahmet Poyraz, üçüncü dönem için hazırladığı projeleri anlattı. Poyraz, Çeymeköy'e 60 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi verdi.

Çekmeköy Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi inşaatında son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi'ndeki inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi'nde son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yeniden inşa edilen Hamidiye Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Çekmeköy'ün çehresi değişiyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “9 yılda adres gösterilen bir ilçe olabildiysek bu vatandaşımızın bize güvenmesi, bizim de gece gündüz çalışmamız sayesinde oldu” dedi. 

Ahmet Poyraz site yöneticilerini misafir etti!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'deki site yöneticileri ile mahalleler hakkında istişarelere devam ediyor.

Çekmeköy-Ümraniye-Üsküdar Metrosu 29 Ağustos'ta açılacak!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ilçedeki proje ve yatırımlardan bahsetti. Poyraz, Çekmeköy, Ümraniye, Üsküdar metrosunun 29 Ağustos'ta açılacağı müjdesini verdi.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu 29 Ağustos’ta açılacak!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, aile sağlığı merkezinin açılış töreninde Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın 29 Ağustos’ta, Çekmeköy Devlet Hastanesini de 15 Temmuz’da açılacağını söyledi.

Çekmeköy Doğa Park yenileniyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 7den 70’e tüm Çekmeköylüleri ağırlayan Doğa Park’a ilave 60 bin metre kare yürüyüş ve piknik alanının vatandaşlara hizmet vermesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Çekmeköy yatırımları masaya yatırıldı!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Ömerli Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıda İSKİ ve Karayolları yetkilileri ile görüştü.

Çekmeköy Belediye Meclisi imar komisyonu üyelerini seçti!

Her ayın ilk haftası yapılan Çekmeköy Belediye Meclisi'nin Nisan ayı birinci oturumu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleşti.

Çekmeköy Belediyesi Nisan Meclisi toplandı!

Her ayın ilk haftası yapılan Çekmeköy Belediye Meclisi’nin Nisan ayı birinci oturumu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleşti.

Çekmeköy Sultançiftliği'ne aile sağlığı merkezi inşa edilecek!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sultançiftliği Mahallesi’ndeki aile sağlığı merkezinin nüfusa oranla yetersiz kalması üzerine, mahalleye yeni bir aile sağlığı merkezi yapılması için harekete geçti.

Ahmet Poyraz Çekmeköy Belediyesi bütçesi kaç TL Haberi

Ahmet Poyraz Çekmeköy Belediyesi bütçesi kaç TL

Toplam 19 maddelik gündemle toplanan mecliste, bütçe görüşmeleri Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı’nın sunumuyla başladı. Yıllar arasındaki karşılaştırmaları tablo ile sunan Başkan Yardımcısı Sırmacı, “Geçekleşmelerin birçok kalemde yüzde 90 ve yüzde 100 oranında seyrettiğini, 2012-2013-2014 yılları arasındaki karşılaştırmalara baktığımızda da gelir ve giderlerin dengede olduğunu görüyoruz,” dedi.


Oylama öncesi bir konuşma yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, yapıcı eleştirilere teşekkür ederek söze başladı ve şunları söyledi: “Varsa eksiklerimizi gidermek adına faydalandığımız yapıcı eleştirilere açığız. Birbirimizin kalbini kırmadan, incitmeden çalışabilmemiz için üslup çok önemli. Biz bu bütçeleri sadece bina yapmak üzerine kurgulamıyoruz. Gençlerimizi yetiştirme, ihtiyaç sahiplerine el uzatmak gibi sosyal belediyecilik de önceliğimizdir. Geçtiğimiz günlerde sokaklarımızın halini gördük. Gençler, içinde insan olduğu halde market, otobüs yakmaya kalktılar....