18 / 05 / 2024

Ahmet Sait Kan

Ahmet Sait Kan

RSM Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Sait Kan, Talip Altungeyik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi'nde kuruldu.

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçilmelerine karar verildi.

Ahmet Buğa, GABORAS İcra Kurulu Başkanı oldu! 

Ahmet Buğa, Türkiye'nin stratejik ihtiyaçlarına yatırım yapma vizyonuyla faaliyet gösteren güç birliği SENYAP Yatırım Ortaklığı'nın; MÜSİAD ile Yıldız Teknik Üniversitesi ortaklığında kurduğu Gayrimenkul Borsası A.Ş.'nin (GABORAS) İcra Kurulu Başkanı olarak atandı. 

Ahmet Akbalık yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık seçildi...

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Beşiktaş Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı seçildi. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu Ahmet Nur Çebi aldı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında suç duyurusu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında 'görevi kötüye kullanma' iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu, Aras yakın akrabalarına menfaat teminiyle suçlanıyor.

Ahmet Akbalık yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçildi...

Ahmet Yarız yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ahmet Yarız, Yönetim Kurulu Başkan Vekilli Selahattin Süleymanoğlu oldu...

Ahmet Yarız, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Karan  görevinden istifa etti. Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yarız oldu.

Sivas'a küçük sanayi sitesi şart!

Sivas İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Sanayi Ticaret ve Turizm Komisyonu Başkanı Fehmi Çevik ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, 2016 yılındaki yatırımları değerlendirdi.

Ahmet Mücahid Ören, İhlas Holding'in İcra Kurulu Başkanı oldu!

İhlas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'in yeni bir atama yapılıncaya kadar İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürütmesine karar verildi.

Ahmet Cemal Dördüncü Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeleri dörev taksimi ve izah kararını yayınladı. Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü oldu.

Ahmet Sait Kan Haberi

Ahmet Sait Kan
RSM Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Sait Kan, Talip Altungeyik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. 


RSM Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; MÜHENDİSLİK - MİMARLIK-TESİSAT A-)Yurt içinde ve yurt dışında genel, katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu, kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat, taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, toplu konut, otel, motel, okul, banka, hastane, iş merkezi, plaza, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik...