27 / 04 / 2024

Ahmet Sarıcalı Şua İnşaat

Ahmet Sarıcalı Şua İnşaat

Şua İnşaat’a İhlas İnşaat’tan transfer olan; Şua İnşaat Satış Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıcalı kimdir? Ahmet Sarıcalı inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? İşte Ahmet Sarıcalı'nın biyografisi...

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarı tarafından kuruldu.

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarıusta tarafından kuruldu.

Melikgazi Ahmet Selahattin Sarıalp ASM tamamlanıyor!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayırsever Ahmet ve Selahattin Sarıalp’ın desteğiyle beraberTınaztepe Mahallesi'nde yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi'nde inşaat çalışmaları sürüyor.

Ahmet Kural, Sıla'yla olay yaşadığı evden taşınıyor!

Sıla'yla şiddet olayı yaşayan ve mahkemelik olan Ahmet Kural, olay yaşadığı evden taşınıyor. Ahmet Kural, Sarıyer sırtlarındaki bir siteden ev kiraladı.

Samsun Çarşamba'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba Sarıcalı mahallesinde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Move Tpu Mimarlık Mühendislik Tasarım Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Move Tpu Mimarlık Mühendislik Tasarım Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Ahmet Sarıhan ve Onur Çoban ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Semra Özal’ın Sarıyer'deki köşkü satılmıyor!

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’ın Sarıyer'deki evini satıcağı iddialarına oğlu Ahmet Özal’dan itiraz geldi. Evin satışa çıkarılmadığını söyleyen Özal, ‘Bu dedikoduyu kim çıkarıyor?’ diye konuştu.

Kars Sarıkamış'taki iki tesis 29 milyon TL'ye yenileniyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Sarıkamış'taki iki tesisin yenilendiğinin müjdesini verdi. Arslan, tesislerin 29 milyon lira yatırım bedeline sahip olduğunu belirtti.

Kefeli Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kefeli Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Sarı Kefeli ve Mitat Aktaş ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elite Concept yüzde 40 prim vaadediyor!

Kentsel dönüşümün merkezi Fikirtepe'de çalışmalar hızlandı. Bölgede Elite Concept projesini hayata geçiren Şua İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı, "Projemiz bittiğinde yatırımcılarına yüzde 40'ın üzerinde prim sağlayacak" dedi.

Planlanan küçük sanayi sitesinin Sarısu’yu kirletme ihtimali yok!

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Satılmışoğlu’na yapılması planlanan küçük sanayi sitesinin Sarısu’yu kirletmesi ihtimali yok. Büyükşehir’in bizi ihanetle suçlamasını anlamsız ve yersiz buluyoruz” diye konuştu.

Fatma Güldemet Sarı: Önceliğimiz sağlıklı kentler oluşturmak!

Bakan Sarı, başkanlığını iş adamı Ahmet Arslan'ın yaptığı düşünce platformu "Fikir Sofrası" tarafından düzenlenen "Yaşanılabilir Şehirler ve Kentsel Dönüşüm" konulu toplantıya katıldı.

Genç Sarılar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Sarılar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nurhan Sarı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ahmet Ekrem Sarı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 25 Şubat'ta Ataşehir'de kuruldu.

Ahmet Sarıcalı Şua İnşaat Haberi

Ahmet Sarıcalı Şua İnşaat

Ahmet Sarıcalı kim?

Ahmet Sarıcalı, 1970 yılı Hatay doğumlu. İlk, orta ve lise öğretimini Hatay da tamamladıktan sonra 1993 te Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’ni bitiren Ahmet Sarıcalı bugün, Şua İnşaat Satış Pazarlama Müdürü.


1993 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe Dedeman Turizm ve İnşaat, Göçay Şirketler Grubu gibi birçok önde gelen firmada yöneticilik yaptı. 


2001 yılından 2010 yılına kadar İhlas İnşaat A.Ş.’de satış yöneticiliği yapan Ahmet Sarıcalı 2010 yılından bu yana Şua İnşaat Satış Pazarlama müdürlüğü görevini sürdürüyor. İleri düzeyde İngilizce biliyor. Aynı zamanda profesyonel Basketbol ve yüzme sporları yapan Sarıcalı halen boş vakitlerinde spor yapıyor.


Şua İnşaat

Şua İnşaat 1992 yılında Nimetullah Kaya tarafından kurulmuştur. Geleceğe yön veren yapılar oluşturma hedefiyle yola çıkan Şua İnşaat, bilgi birikimi ve tecrübesiyle kente estetik, yaşama kolaylık getirmi...