02 / 05 / 2024

Ahmet Süheyl Üçer

Ahmet Süheyl Üçer

Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, yaşlı çiftin isteğini geri çevirmeyerek çiftin evinin çatısını ve pencerelerini yeniledi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan il il işaret etti! Ercan'dan er ya da geç deprem olacak uyarısı...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Doğu Anadolu Fayı'na dikkat çekerek gerilmenin sürdüğünü kaydediyor. Dün gece meydana gelen Sivas ve Adıyaman'daki depremlerin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, fay hattına dikkat çekerek önemli uyarılar yaptı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

Emekliye '100. Yıl İkramiyesi' müjdesi! 

Emeklilere bu yıl ilk kez verilecek yüzyılın hediyesinde yeni ayrıntılar belli oldu. Ahmet Sözcan, Cumhuriyetin 100. yılında verilmesi beklenen 5 bin TL'lik ikramiye için mecliste konuşulanları anlattı.

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi olan Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, nerede doğdu? Hangi bölümde okudu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Ahmet Süleyman Karakaya ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Lonca Grup İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Lonca Grup İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Erikli, Kenan Gözeten ve Süheyl Sencer Çekmegil ortaklığında kuruldu.

Asgari ücret zammında flaş gelişme! Ankara kulislerinde ne konuşuluyor? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Hemen bakın!

Asgari ücret görüşmeleri yaklaşırken gündeme birçok farklı rakam geliyor. TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan, asgari ücretle ilgili bir açıklamada bulundu. Peki asgari ücret kaç lira olacak? 2023 asgari ücrete ne kadar zam gelecek? İşte o detaylar ve Ankara Kulislerinde konuşulanlar...

Ehliyeti olanlar için son dakika uyarısı! Eğer şimdi bunu yapmazsanız idari para cezası kesilecek!

Ehliyeti olan herkesi ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Eski tip sürücü belgesine sahip vatandaşlar eğer resmi olarak belirlenen tarihe kadar yenileme işlemini yapmazlarsa para cezası kesilecek. İşte konu ile ilgili detaylar...

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Sözen tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisi Süheyl Akman vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Malzemesi Ana Bilim Dali Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl Akman hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Volkan Bozay: AB uyum politikalarını yakından takip ediyoruz!

7. İstanbul Karbon E-Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen “Karbon Yönetimi ve Endüstri” oturumunda önemli açıklamalar yapan TÜRKÇİMENTO CEO’su Volkan Bozay Türk çimento sektörünün uyum süreci çerçevesinde Avrupa Birliği iklim ve çevre politikalarını yakından izlediğini kaydetti.

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Sözüer tarafından kuruldu.

Hm Mutfak Banyo Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Mutfak Banyo Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Baturhan Sözüer ve Mustafa Özcan ortaklığında kuruldu.

Ahmet Süheyl Üçer Haberi

Ahmet Süheyl Üçer

Turhal'da Borsa Mahallesi’nde ikamet eden İngin ailesini ziyaret eden Kaymakam Üçer’e, Turhal Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüzhakan Alparslan, İlçe Tarım Müdürü Muammer Gürçay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kaya Misafir, Borsa Mahallesi Muhtarı Erdal Şahin eşlik etti. Ziyarette 73 yaşındaki Cemal İngin ile 70 yaşındaki eşi Akgül İngin ile bir süre sohbet eden Kaymakam Üçer, yaşlı çiftin evin çatısının yenilenmesi ve pencerelerinin yenilenmesi isteği ile ilgili gerekli talimatları vererek çalışma yapılmasını istedi.


Kaymakam Üçer, daha sonra mahallede toplantı yaptı. Borsa Mahallesi Muhtarı Erdal Şahin ve mahalle sakinleri tarafından dile getirilen şikayet ve istekler dinleyen Üçer, bunların çözümü ve yerine getirilmesi ile ilgili orada hazır bulunan birim müdürlerine talimat verdi. Kaymakam Üçer toplantı sonrası belediye tarafından mahalleye yapılan çocuk parkında incelemelerde...