29 / 04 / 2024

Ahmet Sultan Yanık

Ahmet Sultan Yanık

Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Sultan Yanık, Mahmut Yanık ve Mehmet Yanık tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz tarihinde kuruldu.

Kars Sultan Alpaslan Külliyesinin inşaatı tam gaz devam ediyor!

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan Kars Sultan Alpaslan Külliyesinin inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Manisa Yanık Ülke Konutları'nda teslimler başlıyor!

Manisa Kula'da turizme kazandırılması çalışmaları kapsamında tarihi evleri satın alınan hak sahiplerinin yerleşeceği Yanık Ülke Konutları tamamlandı.

Manisa Yanık Ülke Konutları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin tarihi Kula evlerinin satın alınması ve turizme kazandırılması çalışmaları kapsamında evleri alınan hak sahiplerinin yerleşeceği Yanık Ülke Konutları Projesi tamamlandı.

İki köprünün geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü karşılamıyor mu?

İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarını birleştiren 2 köprünün yıllık geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inşa eden firmaya yapılan ödemeyi karşılamaya yetmiyor.

Gebze Sultan Orhan Kışlası yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Sultan Orhan Kışlası’nın yıkımı için ihaleye çıktı. İhaleye 8 katılımcı teklif verdi.

Sur Yanık Çarşı'daki 400 iş yeri yenileniyor!

Diyarbakır Sur Yanık Çarşı'daki 400 iş yeri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen "Sokak Sağlıklaştırma Projesi" kapsamında tarihi dokuya uygun yenileniyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

26 Ağustos 2016’da hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, güzergahındaki konut fiyatlarını artırdı. Köprü güzergahında bulunan Çatalca, Sarıyer, Arnavutköy ve Beykoz’daki satılık konutların metrekare fiyatlarında artış oldu.

Manisa Yanık Ülke Konutları yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kula’da restorasyon kapsamında satın alacağı evler karşılığında ilçede 21 Kasım 2016 tarihinde temelini attığı Yanık Ülke Konutları’nın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü sigortalandı!

Türkiye'nin son yıllardaki en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul Boğazı'nın en yeni incisi Yavuz Sultan Selim Köprüsü, dünyanın önde gelen sigorta ve reasürans brokerliği şirketlerinden JLT Sigorta ve Reasürans Brokerliği tarafından sigortalandı.

BASF'tan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne özel çözümler!

Kimya şirketi BASF, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde oluşabilecek korozyon hasarlarına ve kiriş bağlantı detaylarının çok ağır yüklerin aktarımına dayanması için geliştirdiği özel çözümler ile katkı sağladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde BASF imzası!

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, Osmangazi Köprüsü’nden sonra Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde de oluşabilecek korozyon hasarlarına ve kiriş bağlantı detaylarının çok ağır yüklerin aktarımına dayanması için geliştirdiği özel çözümler ile katkı sağladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yolları meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yollarına ve köprü ve gişelerde uygulanan cezalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Aydın Yılmazer'den Yanık'a Anadolu Lisesi müjdesi!

Sapanca Belediye Başkanı Doç.Dr. Aydın Yılmazer, yeni Anadolu Lisesi'nin Yanık Mahallesi'nde yapılacağını açıkladı.

Ahmet Sultan Yanık Haberi

Ahmet Sultan Yanık

Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Sultan Yanık, Mahmut Yanık ve Mehmet Yanık tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunlarısatmak, kiraya vermek. Şirket uzun, orta veya kısa vadeli istikrazlarda bulunur kredi alma anlaşmaları yapar, şirketin alacaklarından dolayı başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerine rehin ve ipotek tesis eder. Gerektiğinde bu rehin ve ipotekleri kaldırır. ve anasözleşmesinde yazılı...