06 / 05 / 2024

ahmet süzer

ahmet süzer

Eskişehir'de mevcut tramvay hatlarının uzatılması projesi kapsamında çalışmaları süren Emek-71 Evler hattında, mevcut hatta bağlantısındaki makas sistemlerinin ''kavşağa sığmadığı'' gerekçesiyle, plan değişikliği yapıldığı bildirildi

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Emekliye '100. Yıl İkramiyesi' müjdesi! 

Emeklilere bu yıl ilk kez verilecek yüzyılın hediyesinde yeni ayrıntılar belli oldu. Ahmet Sözcan, Cumhuriyetin 100. yılında verilmesi beklenen 5 bin TL'lik ikramiye için mecliste konuşulanları anlattı.

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi olan Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, nerede doğdu? Hangi bölümde okudu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Ahmet Süleyman Karakaya ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı süreci 18 Mayıs'ta başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'na ilişkin sürecin 18 Mayıs 2023 tarihinde başlayacağını, 30 Mayıs-9 Haziran'da başvuruların alınacağını, 19 Kasım tarihinde yapılacak sınavın sonuçlarının 24 Kasım tarihinde açıklanacağını bildirdi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan deprem bölgesini işaret etti: 2-3 yıl sürecek!

Prof. Dr. Ahmet Ercan deprem bölgesini işaret ederek, önemli açıklamalar yaptı. Prof. Dr. Ahmet Ercan açıklamasında, "Küçük depremler 2-3 yıl sürecek!" dedi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan İstanbul depremi uyarısı!

Deprem Bilimci Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul'da yarın 7,5 büyüklüğünde deprem olacakmış gibi hazırlıklı olunması gerektiğini söyledi.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Asgari ücret zammında flaş gelişme! Ankara kulislerinde ne konuşuluyor? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Hemen bakın!

Asgari ücret görüşmeleri yaklaşırken gündeme birçok farklı rakam geliyor. TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan, asgari ücretle ilgili bir açıklamada bulundu. Peki asgari ücret kaç lira olacak? 2023 asgari ücrete ne kadar zam gelecek? İşte o detaylar ve Ankara Kulislerinde konuşulanlar...

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakim karşısında!

Arnavutluk’ta yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu olan kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, bu ülkede hakim karşısına çıktı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Sözen tarafından kuruldu.

ahmet süzer Haberi

ahmet süzer


     Yeni değişikliğin Büyükşehir Belediye Meclisi'ne sunulmaması ve hattın, lise ve anaokulu önünden geçmesi tepkilere yol açtı. 

     Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Süzer, tramvay hattında yapılan değişiklikten haberlerinin olmadığını söyledi. 

     Yapılan her türlü değişikliğin Meclis'e sunulması gerektiğini anlatan Süzer, şöyle devam etti: 

     ''Değişikliklerin Meclis'e bildirilmemesi hoş değil. Meclis'e böyle bir plan değişiklik sunulmadı. Böyle bir değişikliğin planlar üzerinde yapılması gerekiyor. Çünkü, Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin karar alması için planların olması gerekiyor. Eskişehir'in zarar görmemesi ve hizmetlerin engellenmemesi için çalışıyoruz. Her türlü plan değişikliğinden haberdar olmamız gerekiyor.'' 

     Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise, Eskişehir Kentsel Ulaşım ve Toplu Taşıma Sistemi Projesi Tramvay Uzatma Hatları yapım işi kapsamında Emek-71 Evler tramvay...