06 / 05 / 2024

Ahmet Tahsin Usta kentsel dönüşüm

Ahmet Tahsin Usta kentsel dönüşüm

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Pazariçi ve Yıldıztabya sakinlerine yönelik kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısında "Küçükköy’den Gaziosmanpaşa merkeze uzanacak ve diğer projelere entegre yeni metro projesi üzerinde çalışıyoruz" dedi

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarıusta tarafından kuruldu.

Ahmet Ümit'in merakla beklenen yeni kitabı

Türkiye'de polisiye edebiyat denilince akla ilk gelen isimlerden olan usta yazar Ahmet Ümit'in yeni kitabı Bir Aşk Masalı satışa çıktı. Peki masal türünde çıkan Bir Aşk Masalı'nın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

İstanbul'un o ilçesinde yaşayanlara müjde!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konutun hak sahiplerine 30 Aralık’ta çekilecek kura ile teslim edileceğini müjdeledi.

İstanbullular müjde! Projesi bitti!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün 2021’de başlayacağını, 4 yeni okul inşa edileceğini, yeni metro hatlarının projelerinin bittiğini ihale aşamasına geldiğini açıkladı.

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’ndaki çalışmalara hız verildi.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Dönüşüm Projesi Türkiye’ye örnek olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada “Mahalle konseptinde ve yatay mimari görünümündeki Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’ye örnek bir proje olacak” dedi.

Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi açıldı!

Barbaros Hayrettin Paşa ve Mevlana Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Mesire Alanı’nı Millet Bahçesi olarak düzenlediklerini ve alanın artık ücretsiz olarak hizmet vereceğini müjdeledi.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları yıl içinde teslim edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarından 725 konutu 2019 yılı içinde teslim edeceklerini açıkladı.

Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi!

AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı ve başkan adayı Hasan Tahsin Usta, üç metro hattının ilçede birleşeceğini müjdeleyerek, “Gaziosmanpaşa’yı raylı sistem ağıyla öreceğiz” diye konuştu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 2 yeni okul inşa edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde hayata geçirecekleri iki yeni okulun inşasına yakın zamanda başlayacaklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa'da 2 bin 500 konut dönüşecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bölgede devam eden kentsel dönüşüm projelerinden ulaşım yatırımlardan ve 2019 hedeflerinden bahsetti. 

Gaziosmanpaşa Yenimahalle’de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle İlkokulu Konferans Salonu açılışında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Yenimahalle’de kentsel dönüşüme 2019 yılında başlayacaklarını müjdeledi.

Ahmet Tahsin Usta kentsel dönüşüm Haberi

Ahmet Tahsin Usta kentsel dönüşüm

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Pazariçi ve Yıldıztabya mahalle sakinlerine yönelik olarak bir Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “İlçemizde planlı bir kentsel dönüşüm yapılması için yoğun bir çalışmaya girdik” diye konuştu.


Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Hasan Tahsin Usta, Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül ve ilgili birim müdürlerinin yanı sıra Pazariçi ve Yıldıztabya mahallelerinde ikamet eden çok sayıda vatandaş katıldı. 



Açılış konuşmasının ardından çok sayıda vatandaşın sorunlarını dinleyen ve tek tek not alan Başkan Usta, Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında özetle şunları söyledi:


“Biz halkımızın daha güzel ortamlarda yaşaması, daha güvenilir bir yaşam ortamına kavuşabilmeleri, daha konforlu bir yaşam sürebilmeleri için sorunların olmadığı yeni bir şehre kavuşması amacıyla mücadele ediyor. Kuşkusuz bu bir anda...