03 / 05 / 2024

Ahmet Tamer Ünlü

Ahmet Tamer Ünlü

CBT İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 24 Ocak 2013 tarihinde, 400 bin TL sermaye ile, Ahmet Tamer Ünlü tarafından kuruldu...

Günlük kiralamalarda talep patladı! 

Bodrum'da fahiş kira artışları ile beraber günlük kiralamalarda talep patlaması yaşanıyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, fahiş fiyatlara yasal girişimlerde bulunacağını dile getirdi. 

Konut sektöründe günlük kiralama tartışması!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, günlük, haftalık, hatta saatlik ev kiralamalarına yasak getirilmesi için girişimlerde bulunacağına vurgu yaptı.

Konutta 13 yılın en yüksek günlük satış rakamlarına ulaşıldı!

Emlak uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarını değerlendirdi. "Konut satışlarında güçlü seyir sürüyor" diyen Büyükduman, “Kurban bayramı hariç tutulduğunda aslında son 12-13 yılın en yüksek günlük satışını gördük” ifadelerini kullandı.

Ahmet Ercan'dan imar barışı tepkisi!

Hükümet, imar barışıyla mülkiyet, imar, ruhsat sorunu yaşayan 10 milyondan fazla vatandaşın memnun olmasını sağladı. Ünlü deprem bilimci Jeofizik Yüksek Mühendisi ve Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

Fatih'te 'konut' olan arazinin imar planı sosyal kültürel tesise çevrildi!

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün onursal başkanlığını yaptığı derneğe ait tarihi yarımadadaki arazinin “konut” olan imarı, dernek işlerinde kullanılmak üzere “sosyal kültürel tesis” alanına çevrildi. Karar İBB Meclisi’nde oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Ahmet Kural Zekeriyaköy'deki evinden taşınıyor!

Ünlü şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiası ile hakkında dava açılan ünlü oyuncu Ahmet Kural, Sıla ile kavga ettiği Zekeriyaköy’deki evinden taşınıyor. Ahmet Kural uzun yıllardır bu villada yaşıyordu.

Ahmet Kural Zekeriyaköy'de yeni ev arıyor!

Ahmet Kural Zekeriyaköy'deki evini boşaltma kararı aldı. Ünlü oyuncu yine aynı civarda yeni ev arıyor.

Hisar Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Tamer Taşlın ve Mhemeh Beyazkılıç tarafından 841 bin 636 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Ertegün'ün Bodrum'daki evi satıldı mı?

Atlantic Records’un 2006’da vefat eden sahibi Ahmet Ertegün’ün, ünlü yıldızları ağırladığı Bodrum’daki evinin satılık olmadığı ifade edildi. Eşi Mica Hanım, “Ahmet’in vasiyeti var. Kesinlikle satmıyorum” diye konuştu.

Günlük ev kiralamada nasıl vergi ödenir?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ahmet Karabıyık bugün köşesinde ''Günlük ev kiralamada nasıl vergi ödenir'' sorusunu yanıtladı. İşte yazının detayları...

Hanlar Gayrimenkul Yatırım Organizasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hanlar Gayrimenkul Yatırım Organizasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Tamer Taşkın, Sezer Öztürk ve Mehmeh Beyazkılıç ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Günlük-saatlik konut kiralamanın riskleri!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ahmet Karabıyık bugün köşesinde "günlük-saatlik kiralık konutlar" konusunu işledi. İşte yazının detayları...

Ahmet Tamer Ünlü Haberi

Ahmet Tamer Ünlü

400 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yurt içinde ve dışında gerek kamu ve gerekse özel sektöre ait, Barajlar,regülatörler,nehir ıslahı,sulama,drenaj, kanalizasyon şebekeleri,limanlar,barınak ve iskeleler, köprüler alt ve üst geçitler,yol ve demiryolları, tüneller, finikeler, metrolar, hidrolik ve termik santraller,akaryakıt boru hatları,mekanik tesisler,rafineri tesisleri,hava alanları,su depoları,önemli binalar,ticari,sınai,zirai,turistik,askeri, eğitim,ulaştırma, ikmal inşaat işleri,hafriyat işleri ile her türlü inşaat işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Çekmeköy Merkez Mahallesi Eranler Caddesi NO:13/1 adresinde faaliyete geçirildi. 24 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ahmet Tamer Ünlü tarafından...