02 / 05 / 2024

Ahmet Tanay Şimşeker

Ahmet Tanay Şimşeker

Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi, Ahmet Tanay Şimşeker Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı? Gayrimenkul İktisatçısı piyasayı değerlendirdi!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, 'Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı?' sorusunu yanıtladı ve konut fiyatları ile ilgili de konuştu. İşte Ahmet Büyükduman'ın sektör ile ilgili önemli açıklamaları...

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Karabulak tarafından kuruldu. 

Alptekin Global Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alptekin Global Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Haşim Alptekin ve Dunya Majıd Ham Alshalabı ortaklığında kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Arnavutköy Belediyesi'nden İBB'ye metro tepkisi!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Vezneciler metro hattı projesinin hayata geçirilmediğini öne sürerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İsmail Yalçın ve Emine Hatice Öcal ortaklığında kuruldu.

Arnavutköy'deki metruk yapılar yıkılacak!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, yaptığı açıklamada ilçedeki metruk binaların yıkılacağını söyledi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan korkutan açıklama: Büyük deprem bekliyorum!

Jeofizik Yüksek Mühendisi ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan yaptığı açıklamada “Sisam'ın kuzeyinde beklediğim büyük deprem buraları da önemli ölçüde etkileyecek” dedi.

Ahmet Şimşek Koleji velileri eylemde!

Doğa Koleji'nde yaşanan ekonomik krizin ardından 3 bine yakın öğrencisi olan Kartal Ahmet Şimşek Koleji’nde de aynı sorun patlak verdi. 

Ahmet Şimşek kimdir, ne iş yapar?

Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları'nın sahibi olan Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek daha önce hangi görevlerde bulundu?

Arnavutköy Millet Kıraathanesi 13 Mart'ta açılacak!

 Arnavutköy Belediyesi Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, millet kıraathanelerinin önemine değinerek, Arnavutköy Millet Kıraathanesi'nin 13 Mart'ta açılacağını söyledi.

Ahmet Tanay Şimşeker Haberi

Ahmet Tanay Şimşeker

Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi, Ahmet Tanay Şimşeker Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi iş konusu; Demir, çelik ve alüminyumdan sofra ve mutfak eşyalarının imalatı (tencere, tava, çaydanlık, cezve, yemek kapları, bulaşık telleri vb.) (teflon, emaye vb. ile kaplanmışlar dahil, bakırdan olanlar hariç) 


Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi adres: Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, 1575 Sokak,...