06 / 05 / 2024

Ahmet Taşyakan

Ahmet Taşyakan

Taşyakan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İMSİAD Üyesi Ahmet Taşyakan, Uludağ Üniversitesi öğrencileri ile tecrübelerini paylaştı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 6 Şubat Kahramanmaraş depremi uyarısı: En az 2 ile 3 yıl sürer!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli verilerine göre, gece saat 03.18.49’da Kahramanmaraş Yalıntaş’ta 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan önemli açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 2 milyon 275 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ahmet Taşdelen tarafından kuruldu.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İş yeri taşınanlar kıdem tazminatı alabilir mi? 

Milyonlarca çalışanın merak ettiği konulardan biri olan ''iş yerinin taşınması halinde kıdem tazminatı alınabilir mi?'' sorusu yanıt buldu. Habertürk'ten Ahmet Kıvanç, işçilerin merak ettiği soruları tek tek yanıtladı. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'ta deprem oldu, Prof. Dr. Ahmet Ercan uyardı: 6.4 şiddetinde sallayabilir! Son dakika! 

Dün Kahramanmaraş'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından Prof. Dr. Ahmet Ercan önemli açıklamalarda ve uyarılarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Ahmet Fuat Ayla Akbank’ta ne zaman ve hangi pozisyonda göreve başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Fuat Ayla kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta ne iş yapıyor? İşte Ahmet Fuat Ayla ile ilgili merak edilen her şey...

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bozdemir, Sinan Yıldız ve Yakup Yıldız ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan, büyük depremler için tarih verdi! Hemen peş peşe açıklanan bu yerlere bakın!

6 Şubat'ta iki büyük depremle sarsılan Kahramanmaraş’ta bugün saat 12.19'da 5.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan, son depremleri değerlendirdi. 

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Türk Hava Yolları’na hizmet veren taşeron şirket çalışanlarına kadro müjdesi!

Türk Hava Yolları’na iş yapan şirketlerde çalışan personele kadro müjdesi geldi. THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr Ahmet Bolat, taşeron şirketlerde çalışan personelin kadroya alınacağı duyurdu.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Mrn Group İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrn Group İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  105 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Bayrambaş, Ahmet Hakan Bayrambaş tarafından kuruldu.

Ahmet Taşyakan Haberi

Ahmet Taşyakan

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) üyeleri Uludağ Üniversitesi öğrencileri ile buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda öğrencilerle bir araya gelen Taşyakan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İMSİAD Üyesi Ahmet Taşyakan, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.


İMSİAD, sektörün önde gelen ve tecrübeli iş adamlarını öğrencilerle bir araya getirmeyi sürdürüyor. Her hafta birbirinden önemli sektör temsilcisi üyesini öğrencilerle buluşturan İMSİAD, bu sayede öğrencilerin ufkunu açıyor ve model alabilecekleri kişilerle tanışma imkânı sağlıyor. Bu kapsamda öğrencilerle buluşan Taşyakan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İMSİAD Üyesi Ahmet Taşyakan, 40 yıllık inşaatçılık tecrübesini öğrencilere aktardı. UÜ. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün’ün de eşlik ettiği seminerde Taşyakan, iyi bir mühendis ve iyi bir birey olmanın püf noktalarından bahsetti.


Yabancı dil çok önemli…

İyi bir mühendis ve...