07 / 05 / 2024

ahmet turhan altıner

ahmet turhan altıner

Yeni Yüz Yıl Üniversitesi Mimarlık bölümü öğrencileri kentsel dönüşüm için alternatif projeler geliştirdi...

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altınsoy tarafından kuruldu.

Ahmet Ercan üzerine basa basa konuştu! Altında fırın, pastane, pizzacı olan binalara şok uyarı!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili vuran depremlerin ardından uzmanlardan peş peşe gelen uyarıları bir yenisi eklendi. Prof. Dr Ahmet Ercan, altında fırın, pastane ve pizzacı bulunan binalara çok önemli uyarıda bulundu.

Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan şok eden rakam! Göçük altında 184 bin kişi var! 

Depremlerin ardından, milyonlarca vatandaş, deprem uzmanlarından gelen açıklamaları merakla takip etmeye başladı. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, şok eden rakamları peş peşe açıkladı. İşte ayrıntılar...

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tok tarafından kuruldu.

Altın fiyatlarında kritik viraj! Buradan alan köşeyi döner

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından sıkı şekilde izleniyor. Düşüşe geçen altın fiyatları rüzgarı arkasına aldı ve yukarı yönlü ivmelendi. Fiyatlarda hareketlilik yaşanırken ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu gram altın için beklediği yeni zirveyi paylaştı. İşte tüm de

Measa Estates Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Measa Estates Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da Meral Aras ve Ahmet Şevki Altın ortaklığında kuruldu.

Depreme dayanıklı binalar için 3 altın kriter! 

Olaycom köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde depreme dayanıklı yapılar için gerekli 3 kriteri kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Depreme dayanıklı yapıda 3 altın kriter: Doğru zemin, doğru proje, doğru inşaat' başlıklı yazısı...

Edremit Altıner Otel 45 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Edremit İcra Dairesi, Balıkesir Edremit'te yer alan Altıner Otel'i 45 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Altıner tarafından kuruldu.

Ahmet Çolakbayrakdar: Kentsel dönüşümle şehrin geleceğini garanti altına alıyoruz!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, basın mensupları ve meclis üyeleriyle bir araya gelerek, Kocasinan'daki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ahmet Akın'dan fay yasası tepkisi!

İzmir deprem bölgesinde incelemeler yapan CHP Enerji ve Alt Yapıdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yıllardır sözü verilen ‘Fay Yasası’nın halen meclis gündemine getirilmemesine, bu konuda verilen 58 araştırma önergesinin reddedilmesine tepki gösterdi.

Talveg Yapı Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Talveg Yapı Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Kemal Altıner ve Hayrullah Başol ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan dikkat çeken deprem uyarısı!

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde yaşanan 4,1 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklamalar yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Balıkesir’in yakında yıkıcı bir deprem görmesi beklenebilir" dedi.

ahmet turhan altıner Haberi

ahmet turhan altıner
Yeni Yüz Yıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Mimar Ahmet Turhan Altıner tarafından ortaya atılan Mahalle Afet Yönetimi projesi kapsamında üniversitenin Mimarlık bölümü öğrencileri Gayrettepe'de evleri teker teker gezerek nasıl bir ev istediklerini...