21 / 05 / 2024

Ahmet Uçmaklı uşak

Ahmet Uçmaklı uşak

Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Uçmaklı kimdir? Ahmet Uçmaklı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Uçmaklı, ne zamandan beri Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

Ahmet Arslan, Uşak'taki kentsel dönüşümü inceledi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Uşak'ta devam eden kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Uşak'ta FETÖ ile bağlantılı 19 yurt ve 5 özel okul kapatıldı!

Uşak Valisi Ahmet Okur, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı il genelinde yürütülen soruşturmada kapsamında 1 vakıf, 19 yurt, 5 özel okul, 4 dershanenin kapatıldığını belirtti.

Veysel Eroğlu'ndan Uşak'a milli park müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak için geldiği Uşak'ta ilk olarak Vali Ahmet Okur'u makamında ziyaret etti.

Uşak’a yeni sağlık müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Uşak’ın merkez Cumhuriyet Mahallesinde 8 bin 733 metrekare alana yapılacak olan yeni İl Sağlık Müdürlüğü binası temeli, Vali Ahmet Okur tarafından atıldı.

Yüksekova Havaalanı'na ilk uçak indi!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine test amaçlı ilk uçuş gerçekleştirildi. 26 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışı yapılması beklenen Yüksekova havaalanına ilk uçak indi.

Ahmet Uçmaklı kimdir?

Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Uçmaklı kimdir? Ahmet Uçmaklı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Uçmaklı, ne zamandan beri Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Nurullah Cahan: Uşak Halısı artık her eve girecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte önem verdikleri kültür donelerinin başında Uşak Halıları’nın geldiğini ve bu konuda ciddi bir çalışma başlatacaklarını söyledi. Cahan, Uşak Halıları'nın hiçbir zaman ölmeyeceğini de sözlerine ekledi...

Uşak Üniversitesi'nin bölgeye katkısı her geçen gün artıyor!

Kurulduğu günden bu yana gerek Uşak'ta gerekse bölgede en önemli eğitim merkezlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Uşak Üniversitesi’nin kente ve bölgeye olan katkısı her geçen gün artarak devam ediyor...

Uşak Seramik 28 Nisan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Uşak Seramik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik 28 Nisan 2014 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Veysel Eroğlu: Uşak il merkezine kent ormanı inşa edeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Uşak'ta Valiliği ziyaret etti. Kentte bakanlığına bağlı süren çalışmalar hakkında bilgi alan Eroğlu, yaptığı açıklamada, il genelinde 38 gölet inşa ettiklerini söyledi...

Uşak Kent Park Projesi kente nefes aldıracak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi’nin hayalden öteye geçeceğini ve projeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiğini belirtti. Kent Park Projesi’nin kente nefes aldıracak bir proje olacağı bildirildi...

Uşak Belediyesi yeni basketbol salonu yapımına destek verecek!

Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı...

Ahmet Uçmaklı uşak Haberi

Ahmet Uçmaklı uşak

Ahmet Uçmaklı kimdir?

Ahmet Uçmaklı, 1960 yılında Aydın’da doğdu, ilk ve orta tahsilini Aydın’da tamamladı.


1983 yılında İ.T.Ü. Sakarya Mühendislik  Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 1986 yılında Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde, Makine Mühendisi olarak muhtelif illerde görev yaptı.


1990 yılı Aralık ayından itibaren Aydın Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü’nde mühendis olarak çalıştı. 2005 yılı Şubat ayında Müdür Yardımcılığı görevine atanan müdürümüz, 2010 yılı Temmuz ayında da Denizli Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü’ne atandı.


Bayındırlık Bakanlığı’nın lağvedilmesi ile Bakanlık Müşavirliği’ne atanan müdürümüz, 28.10.2011 tarihi itibariyle Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüzde, İl Müdürü olarak görevine başlamıştır.


Evli ve iki çocuk...