07 / 10 / 2024
fuzul

ahmet yeseci üniversitesi tadilat işi

ahmet yeseci üniversitesi tadilat işi

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı'ından spor sahaları tadilat işi ihale edilecek...

Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul'un en riskli ilçelerini açıkladı! 2 büyük deprem boydan boya kıracak...

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maden Fakültesi Öğretim Üyesi ve Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan beklenen Marmara Depremi ile ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Buğa, GABORAS İcra Kurulu Başkanı oldu! 

Ahmet Buğa, Türkiye'nin stratejik ihtiyaçlarına yatırım yapma vizyonuyla faaliyet gösteren güç birliği SENYAP Yatırım Ortaklığı'nın; MÜSİAD ile Yıldız Teknik Üniversitesi ortaklığında kurduğu Gayrimenkul Borsası A.Ş.'nin (GABORAS) İcra Kurulu Başkanı olarak atandı. 

Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi’ne devredildi!

Kurucuları arasında Ahmet Davutoğlu'nun da olduğu  ve yönetim kadrosu "Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na yakın" olarak bilinen Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi'ne devredildi.

İstanbul Şehir Üniversitesi sorunu ne?

Köşe yazarı Dilek Güngör, "Görenleriniz oldu mu bilmiyorum. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından sonra art arda konuşmaya başladılar. Önce Ahmet Davutoğlu sapla samanı harmanladı, sonra Şehir Üniversitesi demagojiye başladı" diyor...

Şehir Üniversitesi arsasında tartışma büyüyor!

İstanbul Şehir Üniversitesi'nin arsası hakkından yaşanan tartışmalar devam ediyor. Eski  başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, konu hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Ahmet Davutoğlu’ndan Cumhurbaşkanı'na Şehir Üniversitesi yanıtı!

Yeni parti kuracak olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabı üzerinden "İstanbul Şehir Üniversitesi arazisine ilişkin asılsız ithamlara dair" ifadeleriyle bir açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Övgün Ahmet Ercan: İstanbul'da iki deprem bekliyorum!

İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "İstanbul'da iki deprem bekliyorum. Bir yerde büyük bir deprem olmuşsa orada en az o kadar bir deprem bekliyoruz" dedi..

İstanbul Şehir Üniversitesi’ne usulsüz şekilde bedelsiz arazi tahsis edilmiş!

İstanbul Şehir Üniversitesi’ne usulsüz yollarla Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzaları ile bedelsiz arazi tahsis ettiği bilgisine ulaşıldı...

Ankara Medipol Üniversitesi'nden arsa tahsisi açıklaması!

Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, Ankara Tren Garı binasının üniversiteye hibe edildiği yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

TOKİ Ahmet Yesevi Üniversitesi Binası ihalesi yarın!

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ahmet Yesevi Üniversitesi Binası ihalesi 11 Eylül'de!

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ahmet Yesevi Üniversitesi Binası ihalesi 11 Eylül'de!

TOKİ tarafından Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı Binası inşa edilecek. İnşaat işi 11 Eylül'de ihale edilecek..

TOKİ'den eğitime destek!

Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi'nin Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde inşa edilecek olan hizmet ve irtibat binası, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak.

ahmet yeseci üniversitesi tadilat işi Haberi

ahmet yeseci üniversitesi tadilat işi


Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı'ından spor sahaları tadilat işi ihalesi açık artırma usulüyle 10 Temmuz 2013 tarihinde Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleşecek.


İlan detayı için