02 / 05 / 2024

ahmet yıldız kimdir

ahmet yıldız kimdir

Adana'nın Kentsel dönüşüm süreci, sürece nasıl hazırlandığı, Kentsel dönüşümün Adana ekonomisine katkısı ve çözüm önerilerinin tartışıldığı "Şehrin Geleceği Geleceğin Şehri" Bilinçli Kentsel Dönüşüm Zirvesi Adana 2015 de konuşmacıları ile de gündem yaratt

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından açıldı.

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu. 

Haydar Ali Yıldız kimdir?

Haydar Ali Yıldız'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Beyoğlu İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Haydar Ali Yıldız kimdir?Haydar Ali Yıldız, hangi alanda hizmet veriyor?

Haydar Yıldız kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Haydar Yıldız kimdir? Haydar Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haydar Yıldız, ne zamandan beri TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi?

Petek Yıldız Yapı ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Petek Yıldız Yapı ve Kuyumculuk Limited Şirketi, Ahmet Erdal Yıldız tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Taşocağı Caddesi' nde kuruldu.

Has Yıldız Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Yıldız Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

İdris Yıldız kimdir?

İnşaat Mühendisi İdris Yıldız, CHP Ordu Milletvekili Adayı oldu. Peki, İdris Yıldız kimdir? İdris Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İdris Yıldız...

ahmet yıldız kimdir Haberi

ahmet yıldız kimdir

'Şehrin Geleceği Geleceğin Şehri' Bilinçli Kentsel Dönüşüm Zirvesi Adana Seyhan Otelinde gerçekleştirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının katkı sağladığı, Adana'nın önde gelen dernek, kurum, kuruluş ve firmaları da desteklediği zirvede Adana'da kentsel dönüşüme küçük bir yol haritası çıkartılması hedeflendi. 


YILDIZ TEKNİK ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ 


A Sınıfı İş Güvenliği UzmanıMühendisi Ahmet Yıldız "KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ" konusunda çok önemli hususlara dikkat çekti. Yıldız "Şehrin Geleceği Geleceğin Şehri" Bilinçli Kentsel Dönüşüm Zirvesine konuşmacı olarak katıldığı toplantıdaki açıklamalarında "Kentsel dönüşüm bildiğiniz gibi; bozulma ve çökme olan kentsel alanın ekonomik, toplumsal, fiziksel ve çevresel koşullarının kapsamlı ve bütünleşik yaklaşımlarla iyileştirilmesine yönelik olarak uygulanan strateji ve eylemlerin bütününü ifade ediyor. 

Yapılacak tüm uygulamaların temelinde, iş güvenliği ve sağlık konularında bilgili personelin çalıştırılması esastır. Personel,...