26 / 05 / 2024

Ahmet Yoldaş projeleri

Ahmet Yoldaş projeleri

Mimar Ahmet Yoldaş kimdir? Mimar Ahmet Yoldaş, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Ahmet Yoldaş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ahmet Yoldaş...

Mega otoban projeleri yolda, İstanbul-Ankara arası daha da hızlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni ulaşım projeleri kapsamında bir dizi önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Eroğlu'nun açıklamaları ve haberin detayları...

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Ahmet İpek: İnşaatçılar çocukları temel alarak proje üretmeli!

Yaklaşık 25 yıldır prestijli konut projeleri hayata geçiren İpektaş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, inşaatçıların çocukları temel alarak proje üretmeleri gerektiğini söyledi...

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Ahmet Arslan mega projeleri değerlendirdi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, "Hedefimiz 29 Ekim 2018'de 3.havalimanını uçuşlara açmak" dedi.

Darbe girişimi dev projeleri engelleyemedi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, hayata geçirilen projelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, darbe girişiminin projeleri engelleyemediğini, yatırımların hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Ahmet Eren İnşaat sektörde öne çıkıyor!

Adana faaliyet gösteren Ahmet Eren İnşaat, başladığı projeleri kısa sürede tamamlayarak insanları konut sahibi yapmaya devam ediyor.

Nef Kağıthane 4, Bahçelievler ve Sancaktepe projeleri yolda!

Nef Bahçelievler, Nef Kağıthane 4 ve Nef Sancaktepe projeleri için ön talep toplanıyor. Nef Bahçelievler projesinde satışlar bu ay içerisinde başlayacak...

Gayrettepe-3. Havalimanı Metro Hattı'nın uygulama projeleri bitti!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Gayrettepe-Üçüncü Havalimanı metro hattının uygulama projeleri bitti. 15 güne kadar netleşmiş olacak. Ve ihaleye çıkacağız." dedi.

Ahmet Vefik Alp: 3. köprü ve 3. havalimanı muhteşem projeler!

Kent Bilimci ve Yüksek Mimar Ahmet Vefik Alp, İstanbul'da yürütülen 3. köprü ve 3. havalimanı gibi projeleri; “Muhteşem projeler” diye niteledi. Alp, MHP için de; “Slogan değil, proje partisi haline gelmeli” dedi.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir'in vizyon projelerini anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’in gelişimi ve kalkınmasına katkı sağlayacak projeleri basına tanıttı. Uğur, Balıkesir'in projelerle Türkiye ve dünyada cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

Ahmet Çolakbayrakdar: Yeni Kayseri Kocasinan'da kurulacak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan’a çağ atlatacak projeleri birlikte hayata geçireceğiz. Ortayol Projesi ve Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi ile iddialı konuşuyorum yeni Kayseri'yi Kocasinan'da kurulacak” dedi.

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı Türkiye’nin vizyonu olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’deki basın kuruluşlarının temsilcileri ve çalışanlarıyla bir araya geldi, Başkan Uğur Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi

Ahmet Yoldaş projeleri Haberi

Ahmet Yoldaş projeleri

Ahmet Yoldaş kimdir?

Ahmet Yoldaş, 1949 yılında Denizli Akkent'de doğdu. 1967 yılında İzmir Koleji'ni (Bornova Anadolu lisesi) bitirdi. 


1973 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Mimarlık Bölümü'nü bitirdi. Çeşitli dergi ve gazetelerde Pamukkale, mimarlık ve şehircilik üzerine yazıları yayımlanan Yoldaş'ın sempozyum kitaplarında görüş ve bildirileri yer aldı. (Mimar, Anlam, Beğeni, TSMD 1997 - Yapı Yaşam Kongresi, Bursa şubesi 2003) 


1978-1981 yılları arasında PAÜ İnşaat Fakültesin'de Öğretim görevlisi olarak dersler veren Ahmet Yoldaş; Mim. Od. İstanbul Şube y.k. üyeliği (1974-76), Köykop. Yön. Kur. Başkanlığı (1978), Mim. Od. Denizli Tems. Sekreter Üyeliği (1978-81), Denizli Sanatseverler Derneği Kurucu üyeliği (1981), Mim. Od. Denizli Şube Başkanlığı (1995-96), Mim. Od. M.Y.K. üyeliği (2002-04) ve Denizli Çevre Koruma Derneği Başkanlığı (2005) görevlerini yürüttü.


SERGİLER, ÖDÜLLER

Int. Children Art Competition...