15 / 05 / 2024

Ahmet Zülfü Yumakgil

Ahmet Zülfü Yumakgil

Yumakgiz Ahşap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Beyhan Yumakgil, Ahmet Zülfü Yumakgil, Nursen Yumakgil Avcı, Ayhan Yumakgil tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: TOKİ konutları az nüfuslu deprem bölgelerinde çözüm olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, TOKİ konutları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve az nüfuslu deprem bölgelerinde çözüm olabileceğini söyledi. İşte Ercan'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan şok deprem çözümü: Asgari ücret 40 bin TL olmalı!

Türkiye'nin dört bir köşesinde küçük depremler meydana gelmeye devam ediyor. Büyük deprem endişesi yaşayan vatandaşlar konutlarının dirençsizliğinden endişe duyuruyor. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan dikkat çeken çözüm önerisi geldi...

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Üzümcü tarafından kuruldu.

Modul Steel House Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modul Steel House Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bbugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öz tarafından kuruldu.

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Karatay Grup İnşaat Hırdavat Makina Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karatay Grup İnşaat Hırdavat Makina Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Eylül Global İnşaat Nakliye Reklam Gıda Temizlik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Global İnşaat Nakliye Reklam Gıda Temizlik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Ahmet Davutoğlu: Esnafımızın kiraları devlet tarafından karşılanmalı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı" dedi ve kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

Mpm Mimarlık İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mpm Mimarlık İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Özkılıç ve Zülfü Özkılıç tarafından kuruldu.

Ahmet Zülfü Yumakgil Haberi

Ahmet Zülfü Yumakgil

Yumakgiz Ahşap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Beyhan Yumakgil, Ahmet Zülfü Yumakgil, Nursen Yumakgil Avcı, Ayhan Yumakgil tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Yumakgiz Ahşap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MOBİLYA VE AHŞAP a. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları,her türlü mobilya kapı,çelik kapı, pencere, mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı,pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine...