04 / 05 / 2024

ahşap mobilya temizliği

ahşap mobilya temizliği

Eviniz için en güzel mobilyaları seçtiniz; fakat özene bezene seçtiğiniz mobilyaların ömrünü nasıl uzatabileceğinizi biliyor musunuz? İşte işin püf noktaları...

İŞKUR açıkladı! Türkiye’de en fazla eleman aranan 10 meslek belli oldu...

İŞKUR'un 2023 İşgücü Piyasası Araştırması sonuçlarını paylaştı. En fazla açık iş olan 10 meslek arasında, makineci (dikiş), garson, satış danışmanı, ahşap mobilya imalat ustası, temizlik görevlisi, gazaltı kaynakçısı, konfeksiyon işçisi, akaryakıt satış elemanı, ark kaynakçısı ve yük taşıma şoförü.

Ahşap binalar için yeni düzenleme geliyor!

Ahşap binaların tasarım, hesap ve yapım esaslarına ilişkin yeni yönetmelik hazırlandığı kaydedildi. Buna göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Ahşap Binaların Tasarım, Hesap ve Yapım Esaslarına Dair Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bysa Ahşap Mobilya Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bysa Ahşap Mobilya Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Funda Altunkaya tarafından kuruldu.

BİM’de Sunny çelik kettle 219 TL’ye, ahşap 2 bölmeli kutu 99 TL’ye, çay seti 75 TL’ye düştü!

7 Temmuz’dan itibaren BİM’de hangi ürünlere indirim geleceği açıklandı. Buna göre, BİM’de Sunny çelik kettle 219 TL’ye, ahşap 2 bölmeli kutu 99 TL’ye, çay seti 75 TL’ye düşecek. İşte 7 Temmuz 2023 BİM fiyat listesi...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Ahşap ev bakımı zor mu? Ahşabın dezavantajları nelerdir?

Ahşap evler son dönemde hızla popüler olmaktadır. Bunun nedeni ise doğa ile bir bütün hissettiren bu yapılar pek çok kişinin tatil için tercih etmesine sebep olmaktadır. Peki ahşap evlerin özellikleri nedir? İşte detaylar!

Ahşap ev yazın sıcak olur mu? Ahşap ev yapımı ne kadar sürer?

Ahşap ev yaptırmayı ya da almayı düşünen vatandaşlar bu konuda bilgi sahibi olmak için hummalı bir araştırma içindeler. İşte ahşap evlere dair merak edilen detaylar!

Ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesi için hazır! 

Bartın Eğitim Kampüsü projesiyle hazırlanan ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesine gönderilecek. Ahşap konteyner sınıfların açılışını Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yapacak.

Ahşap evlerin ömrü ne kadardır? Ahşap ev için ruhsat gerekir mi?

Ahşap evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sık araştırılan yapılardır. Ahşap ev yaptırmak isteyenler, bu yapılara dair birtakım sorular sormaktadır. İşte detaylar!

Ahşap ev için ruhsat gerekir mi? Ahşap ev soğuk olur mu?

Ahşap evler denilince çoğumuzun aklına hemen bungalov evler gelmektedir. Bu yapılar özellikle tatil bedellerinin vazgeçilmez yapıları olmuştur. Peki bu ahşap yapıların özellikleri nelerdir? İşte detaylar!

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? Bazı ahşap modelleri derledik. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

ahşap mobilya temizliği Haberi

ahşap mobilya temizliği

Eskiye oranla tasarıma daha çok önem verilmesiyle birlikte tasarımıyla başdöndüren mobilyalar da evlerimizde yer almaya başladı. Tasarım yönü yüksek ürün çeşitliliği karşısında çoğu zaman hangi mobilyayı seçeceğimize dair zorluk çekiyoruz. Uzun araştırmalar sonucunda evimize seçtiğimiz mobilyanın bakımı ise ayrı bir uzmanlık alanı! Çünkü özene bezene seçtiğimiz döşemelerin renkleri bir süre sonra sararabiliyor, ahşaplar yanlış temizlik malzemeleri nedeniyle yıpranabiliyor. Oysa evimiz için seçtiğimiz mobilyaları uzun yıllar boyunca yepyeni şekilde kullanmak bizim elimizde. MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bostan, hayatımızın vazgeçilmezi mobilyaların bakımı konusunda önemli bilgiler paylaştı.


Ahşap mobilyaların bakımı


Özellikle son yılların trendi haline gelen ham ağaçtan yapılan ahşap mobilyalar, dekoratif açıdan çok şık dururken bulunduğu ortama da ayrı bir sıcaklık katıyor. Adnan Bostan, ahşap mobilyaların sahip...