02 / 05 / 2024

Ahsen Özokur

Ahsen Özokur

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı SAF GYO sermayesinin yüzde 26,15'ini temsil eden payların Akiş GYO ve Ali Raif Dinçkök tarafından devralınmasına ilişin rekabet kurulu başvurusunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Veradeniz Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Veradeniz Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 13 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özokur ve Murat Karababa ortaklığında kuruldu.

Sanal gerçeklik teknolojisiyle emlak sektöründe kartlar yeniden dağıtılıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen sanal gerçeklik teknolojisi, oyun ve eğlence sektörlerinde etkili olurken, emlak sektöründe de pek çok şeyi değiştirdi. Konut almak isteyenler, artık bir evi şahsen görmekle sınırlı kalmıyor ve emlakçılar daha çok müşteriye ulaşabiliyor.

Ahsen Tr İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Tr İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Yalçın tarafından kuruldu.

Dila İpek İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dila İpek İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Taştaban tarafından kuruldu.

Aykazone Enerji Danışmanlık Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aykazone Enerji Danışmanlık Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahsen Yıldız ve Alper Kökmen ortaklığında kuruldu.

Özkanca Konut Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkanca Konut Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Özkanca ve Çağlar Özyürek ortaklığında kuruldu.

Sitelerde yönetim planı nasıl alınır?

Posta Gazetesi Tamer Heper'e gelen soruda 20 senelik sitede yönetici seçildiğini ve elinde sitenin yönetim planının olmadığını belirten okuyucu, tapuya başvurduğunu, tapudan şahsen bu  işlemin yapılmadığı yanıtını aldığını aktardı. Okuyucu, yönetim planı için beklemenin gereği olup olmadığını sordu.

World Gold Danışmanlık Ve Diş Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

World Gold Danışmanlık Ve Diş Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ahsen Lakehal, Aymen Azouı, Heythem Saıdı ve Hıchem Zellaguı tarafından kuruldu.

Arta Restorasyon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arta Restorasyon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Yılmaz tarafından kuruldu.

Özkanca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkanca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Özkanca, Çağlar Özyürek ve Hakkı Özkanca ortaklığında kuruldu.

Ahsen Mimarlık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Mimarlık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Özgüç tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanlığı yalanlamasına Ahsen Unakıtan'dan yanıt!

Cumhurbaşkanlığı, villasının çatısı yıkılan Ahsen Unakıtan'ın, "Sayın Erdoğan beni telefonla aradı. Geçmiş olsun dileklerini iletti" açıklamasını yalanladı. Unakıtan ise yalanlamaya "Dedikodu yapmayalım spor yapalım" diye yanıt verdi...

Kemal Unakıtan'ın villasına Hilmi Türkmen'den yanıt geldi!

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın eşi Ahsen Unakıtan’ın Üsküdar, Küçükçamlıca’daki 3 villasından birinin çatı katı, kaçak olduğu gerekçesiyle Üsküdar Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Unakıtan “Biz bu memlekette asil, köklü ailelerdeniz. Bu bize yapılır mı?” dedi...

Ahsen Özokur Haberi

Ahsen Özokur

Akiş GYO, SAF GYO sermayesinin yaklaşık %26,15'ini temsil eden Yıldız Holding, Murat Ülker, Ahsen Özokur, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı, Ülker Çikolata Sanayisine ait olan paylarını devraldı.



Akiş GYO Açıklama;


05.06.2015 ve 19.06.2015  tarihli KAP açıklamalarımıza konu olan SAF GYO  A.Ş. ("SAF GYO") sermayesinin yaklaşık %26,15'ini temsil eden Yıldız Holding A.Ş, Murat Ülker, Ahsen Özokur, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş, Ülker Çikolata Sanayi A.Ş.'ne ait payların Şirketimiz ve Ali Raif Dinçkök tarafından devralınmasına ilişkin 19.06.2015 tarihli Rekabet Kurumu başvurumuza istinaden  Rekabet Kurulu'nun 14.07.2015 tarih ve 15-30/447-134 Sayılı kararı ile izin verilmiştir.


Saygılarımızla,


Akiş Gayrimenkul Yatırım...