04 / 05 / 2024

Ahu Aysal les ottomans

Ahu Aysal les ottomans

Ahu Aysal Kerimoğlu, 55 milyon dolar harcayarak 2006'da açtığı Hotel Les Ottomans'a geçen hafta veda edip yeni yuvasına taşındı...

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!

Ev sahipleriyle sorun yaşayan sosyetenin tanınmış çifti, soluğu mahkemede aldı. Caroline Koç'un sattığı konutta kiracı olarak bulunan ünlü çift, yeni ev sahibiyle anlaşamadı.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

O yalı için teklif edilen 929 milyon TL'yi reddetti! İstediği rakam ise dudak uçuklattı!

Ortaköy'ün gözde yalılarından biri olan Mehmet Paşa Yalısı'na bir Türk yatırımcı, 50 milyon Dolar teklif etti. Ancak yalının sahibi Ünal Aysal teklifi kabul etmedi. Aysal'ın Mehmet Paşa Yalısı için istediği rakam ise dudak uçuklattı...

Ahu Aysal Kerimoğlu 30 milyon TL'ye yalı aldı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ahu Aysal Kerimoğlu'nun yeni aldığı yalı dairesine ilişkin yazdı. Peki Ahu Aysal Kerimoğlu nerede yalı aldı? İşte ayrıntılar...

Hotel Les Ottomans'ın satışına mahkemeden red!

Unit Group'a ait Yeni Elektrik Üretim A.Ş'nin iflası ve Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına mahkemeden red kararı geldi.

Ahusa Turizm İşletmeciliği Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Ahusa Turizm İşletmeciliği Ve Ticaret  Anonim Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Orakçıoğlu tarafından kuruldu.

Zana Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Zana Yapı Denetim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  20  bin TL sermaye bedeli  ile Ahu Doğan tarafından kuruldu.

Ahu Aysal'ın yazlık satışında pay tartışması!

Geçtiğimiz aylarda Bodrum'daki yazlığını satan Ahu Aysal, bu satıştan elde ettiği geliri kızları arasında paylaşmıştı. Fakat kızlarının yazlık satışındaki paylarından mutlu olmadıkları ortaya çıktı.

Balıkesir'de konut fiyatları ikiye katlandı!

Türkiye’nin tüm kentlerine değerleme hizmeti sunan Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Minareci Küçükağa, Balıkesir'deki konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ahu Aysal Bodrum'daki yazlığını sattı!

Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal Kerimoğlu, Bodrum'da bulunan yazlığını sattı. Yazlığı 50 milyon TL'ye satan Kerimoğlu, satıştan elde ettiği kazancı kızları arasında paylaştırdı. 

Les Benjamins, yurt dışına açılıyor!

10. yılını kutlayan ünlü giyim markası Les Benjamins, 2020'yi bir önceki yıla kıyasla yüzde 600 büyüme ile tamamladı. Şirket, 2 yıl içinde Berlin, New York ve Los Angeles'ta da mağaza açacak.

Ahu Aysal'ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul’da bulunan oteli Les Ottomans’ı icrayla satan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Aysal, Bodrum’da bulunan yazlığını satışa çıkardı. Gündoğan’da bulunan lüks villa, beach club olarak kullanılmaya başlandı.

Gayrimenkul fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Koronavirüs salgını birçok sektörü etkiliyor. Peki alınan tam kapanma kararı, gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? Bilge Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Minareci Küçükağa, konuya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu...

Ahu Aysal les ottomans Haberi

Ahu Aysal les ottomans

Sabah Gazetesi yazarlarından Bülent Cankurtaran bugün köşesinde "Kayyum geldi Ahu Aysal gitti" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları;

Ahu Aysal Kerimoğlu, 2006 yılında açtığı, dünyaca ünlü onlarca ismi ağırladığı ve kendisinin de yaşadığı oteli Hotel Les Ottomans'tan geçen hafta 'check-out' yaptı. Daha doğrusu yapmak zorunda kaldı. Ahu Hanım, 32 yıl evli kaldığı ve Ocak 2008'de boşandığı Ünal Aysal'ın işleri kötü gidince, kredi alabilmesi için otelini ona devretmişti. Maalesef işler, Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal için iyi gitmedi. Alacaklı bir banka, 440 milyon lira muhammen bedelle otelin icradan satışını istedi. Ancak satışa kısa bir süre kala Ünal Aysal, otel için konkordato isteyince otel yönetimine kayyum atandı.

"BUGÜN DE OLSA AYNISINI YAPARDIM"

Kayyum atanmasıyla birlikte Ahu Aysal Kerimoğlu da hem işi, hem...