17 / 05 / 2024

Aırborne Mobılıty Teknoloji Ve Mühendislik adres

Aırborne Mobılıty Teknoloji Ve Mühendislik adres

Aırborne Mobılıty Teknoloji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sait Başar tarafından kuruldu.

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

Son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri! Gündem çok hızlı değişiyor...

Milyonlarca kişi gündemde olup bitenleri yakından takip ediyor. Hızlı geçen gündemi yakalamakta zorluk çekilse de ekonomi ilk sırasında geliyor. Bakın son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri ne olmuş...

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mümin Demirci tarafından kuruldu.

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle tuzağa düşürülüyor! Görüşmeden önce kapora soranlardan uzak durun!

İnternet üzerinden verilen ''sahibinden kiralık'' ilanları ile uygun fiyata ev kiralamak isteyen üniversite öğrencileri tek tek tuzağa düşürülüyor. Görüşme öncesi kapora atmalarını isteyen dolandırıcılar ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle uzağa düşüyor...

Lıongate Teknoloji Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Lıongate Teknoloji Turizm Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Can tarafından kuruldu.

Flaş gelişme… Merkez Bankası açıkladı! Yıl sonunda enflasyon ve dolar ne kadar olacak?

2023 yılına yönelik dolar ve enflasyon tahminlerini değiştiren Merkez Bankası,  Piyasa Katılımcıları Anketi’nden çıkan verileri açıkladı. Yıl sonunda dolar, enflasyon, faiz beklentilerinde şok gelişme… İşte ayrıntılar…

Ekonomist Selçuk Geçer dolar 40 TL olacak dedi! Beklenen o tarihi açıkladı! Sayılı gün çabuk gelir! Hemen bakın

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar 40 TL olacak dedi ve tarihi açıkladı. Sayılı gün çabuk gelir! Hemen bakın.

Merkez Bankası Açık Bankacılık sistemini kullanıma açtı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, liralaşma stratejisinin dijital ekonomi yol haritasının önemli bir bileşeni olan ödemeler alanı Açık Bankacılık sistemini kullanıma açtı. İşte Merkez Bankası Açık Bankacılık sistemi ile ilgili merak edilen detaylar...

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Can tarafından kuruldu.

Diktaş Sağlık Teknoloji İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Diktaş Sağlık Teknoloji İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Erhan Yücel Diktaş tarafından kuruldu.

Ticaret Bakanı Muş açıkladı: Eylül ayı ihracatında rekor kırıldı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, dış ticaret rakamlarını açıklayarak Eylül ayında ihracatta rekor kırıldığını söyledi.

TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Ağrı Taşlıçay Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Aırborne Mobılıty Teknoloji Ve Mühendislik adres Haberi

Aırborne Mobılıty Teknoloji Ve Mühendislik adres

Aırborne Mobılıty Teknoloji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sait Başar tarafından kuruldu.

Aırborne Mobılıty Teknoloji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1- Şirket Araştırma-Geliştirme (AR-GE) faaliyetleri için gerekli olan her türlü laboratuvar ve araştırma merkezi kurulabilir ve bu çalışmaları yapabilir. Şirket faaliyetlerini yürütmek amacıyla teknoparklarda, bilişim ve silikon vadilerinde, serbest bölgelerde merkez , şubeler , irtibat büroları, lojistik merkezler ve depolar açabilir. 2- Araştırma teknoloji geliştirme ve yenilik faaliyetlerini desteklemek AR-GE kültürünü geliştirmek yenilikçilik kültürünün ve rekabet gücünün arttırılmasına katkıda bulunmak amacıyla, proje esaslı AR-GE faaliyetlerini yürütebilir bu faaliyetleri destekleyici programlar açıklayıp yürütebilir. 3- AR-GE ve yenilik yoluyla teknolojik bilgi üretilmesini, üründe ve üretim süreçlerinde yenilik yapılmasını, ürün kalitesi ve...