23 / 07 / 2024

airfel indirimli kombi bakımı

airfel indirimli kombi bakımı

Airfel, "Kombi Bakım Kampanyası"na imza attı. Airfel, Auer, C&M ve Weili markalı kombi ürünlerine sahip kullanıcılar, kampanya süresince indirimli bakım hizmetinin yanı sıra indirimli yedek parça avantajından da yararlanabilecek.

Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı yüzde 21 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki ürün indirimli fiyatıyla ne kadar satılıyor?

Altus ALK 474 X Kombi  No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin TL indirim! Hemen bakın! İşte Altus 13 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler dikkat! Altus ALK 474 X Kombi No Frost Buzdolabı internete özel yüzde 18 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. İşte indirimli fiyatıyla Altus no frost buzdolabı.

LG GC-B569NQLM Kombi No Frost Buzdolabı indirimde! Sakın kaçırmayın! İşte LG 8 Mart 2023 fiyat listesi 

LG GC-B569NQLM Kombi No Frost Buzdolabı indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da tüketicisini bekliyor. Peki No Frost buzdolabı ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Baymak Lambert Yoğuşmalı Kombi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazdaki su buharının ayrıştırılıp suya dönüşmesi yoğuşmalı kombinin sahip olduğu teknoloji ile mümkün oluyor. Bu işlem sırasında doğalgaz az kullanılarak enerji verimliliği sağlanmış oluyor. Peki yoğuşmalı kombi indirimli fiyatıyla ne kadar? Özellikleri neler? 

Bahçeyaka Evleri Avcılar indirimli fiyat listesi!

Bahçeyaka Evleri projesi Sur Yapı tarafından İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirildi. Bahçeyaka Evleri Avcılar indirimli fiyat listesi 294 bin 300 TL'den başlıyor...

Alt gelir grubuna indirimli konut satılacak mı?

YeniBirlik Gazetesi yazarlarından Yıldıray Gökkaya bugün köşesinde "Alt gelir grubuna indirimli konut dönemi kapıda mı?" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Beyaz eşya, mobilya ve konutta indirimli vergi için son 12 gün!

Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın "Süreyi uzatmayacağız" dediği beyaz eşya, konut ve mobilyada indirimli vergi uygulaması 30 Eylül'de sona eriyor.

İndirimli mobilya için sayılı günler kaldı!

Şubat ayının başında yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülen ve 30 Eylül'e kadar uzatılan KDV indirimiyle iyi bir dönem geçiren mobilya sektörü temsilcileri, vatandaşlara eylül sonuna kadar indirimli fiyatlardan yararlanmaları çağrısında bulundu.

TOKİ 2017 indirimli ödeme kampanyası!

TOKİ 2017 indirimli ödeme kampanyası için başvurular 29 Eylül 2017 tarihine kadar alınıyor. TOKİ peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı sunuyor...

TOKİ 2017 indirimli ödeme kampanya koşulları!

TOKİ, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyasını başlattı. İşte TOKİ 2017 indirimli ödeme kampanya koşulları...

Tempo City Evleri indirimli fiyatlar!

Tempo City Evleri indirimli fiyatlar kapsamında projede daire fiyatları yüzde 10 indirimli olarak minimum 592 bin TL'den başlıyor. Proje Sur Yapı imzası taşıyor...

Tempo City indirimli fiyat listesi!

Tempo City indirimli fiyat listesi 592 bin TL'den başlıyor. Tempo City projesinde sıfır faizle 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli satışlar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut projelerinden olan Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli daireler almak için verilen sürede sona yaklaşıldı.

airfel indirimli kombi bakımı Haberi

airfel indirimli kombi bakımı


Daikin açıklamasına göre, kışı güvenli bir konfor içinde geçirmek isteyen kullanıcıları için harekete geçen Airfel, "Kombi Bakım Kampanyası"na imza attı. Airfel, Auer, C&M ve Weili markalı kombi ürünlerine sahip kullanıcılar, kampanya süresince indirimli bakım hizmetinin yanı sıra indirimli yedek parça avantajından da yararlanabilecek. 


Daikin Satış Sonrası Hizmetler Departmanı bünyesinde yürütülen kampanya kapsamında, hermetik kombi bakımını 65 liraya, yoğuşmalı kombi bakımını 75 liraya yaptırmak mümkün olacak. Bakım sırasında tespit edilen arızalı yedek parça değişimlerinde ise yüzde 20 iskonto uygulanacak. 


Airfel yetkilileri, tecrübeli ve uzman kişiler tarafından yapılan kombi bakımının önemine dikkati çekerek, indirimli bakım kampanyasıyla kombi kullanıcıların güvenli şekilde kışa hazırlanmasına yardımcı olmayı hedeflediklerini belirtti. 


Bayileri kanalıyla müşterilerini bilgilendiren Airfel, kampanya süresince çağrı merkezi kanalı ile de müşterilerine ulaşmaya çalışıyor. Bakımsız kombilerin ömrünün...