13 / 05 / 2024

ajans press profilo avm

ajans press profilo avm

Medya takibinde 60. yılı deviren Ajans Press, Profilo AVM’ye taşındı...

Bir kişinin ortalama harcadığı elektrik ne kadar?

Medyaya yansıyan haber ve verilerle derlenen bilgilere göre ülkelerin kişi başına yıllık elektrik tüketimi belirlendi. Ajans Press'in derlediği bilgilere göre Türkiye'de kişi başına elektrik tüketimi 3.348 kWh olarak belirlendi.

Yabancı yatırımcı en çok İstanbul'dan konut aldı!

Ajans Press’in Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden medya yansımalarından derlediği bilgilere göre, yabancılara konut satışında en çok tercih edilen il İstanbul oldu...

Fransız haber ajansından İstanbul’dan “yalı alın” çağrısı!

Fransız haber ajansı Associated French Press (AFP), yabancı yatırımcılara İstanbul’dan "yalı almaları" yönünde çağrı yaptı.

Ankara'ya yabancıların ilgisi artıyor!

Medya takibi sistemi olan Ajans Press ve ITS Medya, yabancılara yapılan konut satış istatistiklerine dair bir raporu sundu. Yapılan araştırmada yabancılara 22 bin 234 konutun satıldığı bilgisi paylaşıldı. 

Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu. 

Gayrimenkul sektörü medyanın bir numaralı gündemi!

Ajans Press, Türkiye’nin emlak karnesini çıkardı. Ajans Press’in Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden derlediği bilgilere göre, konut fiyatlarında ve emlak vergilerinde yaşanan artışın medyanın bir numaralı gündem maddesi olduğu belirlendi.

RE/MAX Türkiye’nin halkla ilişkiler ajansı Contactplus oldu!

Profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri sunan RE/MAX Türkiye’nin halkla ilişkiler ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Satya İnşaat’ın PR ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Türkiye’nin yeni nesil inşaat şirketi Satya İnşaat’ı ekledi. MODD/group, inşaat sektöründeki güven olgusu ve mükemmeliyet anlayışını yeniden kurmak için yola çıkan Satya İnşaat ile anlaştı.

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

En çok kira ve konuta harcanıyor!

Ajans Press, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerini derleyerek bir inceleme yaptı. Araştırma göre, Türkiye’de bir kişi en çok harcamayı gıda ve konuta yapıyor.

Türkiye'den en çok Araplar konut alıyor!

Medya takip kuruluşları PRNet ve Ajans Press'in yaptığı araştırmaya göre Arapların en çok Türkiye'den konut aldığı ortaya çıktı.

Nurol GYO'nun PR ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu!

Gayrimenkul sektörünün köklü ve lider markalarından Nurol GYO'nun iletişim ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu.

İstanbul Kalkınma Ajansı yabancı yatırımcının önünü açacak!

İstanbul Kalkınma Ajansı, yabancı yatırımların önünü açacak yeni bir hizmet ofisi açacak. Yabancının kamudaki tüm işlerinin başvurusunu ve takibini üstlenmeyi planlıyor.

ajans press profilo avm Haberi

ajans press profilo avm


Yeni yerinin açılışında, Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, 1953’ten bu yana çok yol kat ettiklerini, Sirkeci’de küçük bir ofiste başlayan serüvenin 180 kat büyüme sonucu bu noktaya geldiğinin altını çizdi. 


Bünyesindeki PRNet, Ajans Press Teknoloji ve ITS Medya gibi diğer şirketler ile birlikte Ajans Press Group olarak yeni adreslerinde hizmet vermeye devam edeceğini  ifade eden Özkan, temsilciliklerle birlikte 350’ye yakın istihdam imkanı verdikleri ve Türkiye ekonomisine yön veren dev şirketlere medya takip hizmeti ile istihbarat sağladıkları için gurur duyduklarını belirtti.


Kurdela kesiminde değerli tiyatrocu Enis Fosforoğlu “Ünlü olduğunu ilk olarak 1983’te Ajans Press’ten gelen elemanlardan öğrendiğini” belirterek açılışa gelen davetlileri güldürdü.


Açılışa ayrıca Şişli Belediye Başkan yardımcısı Tayfun Kahyaoğlu, İletişim danışmanı Ender Merter,  sanat dünyasından Emrah, Bülent Serttaş ile...