09 / 05 / 2024

Ak Ar Gayrimenkul Gaziantep Premium Otel

Ak Ar Gayrimenkul Gaziantep Premium Otel

90 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Gaziantep Premium Otel projesi Ak Ar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Turizm A.Ş tarafından inşa edilecek. Gaziantep Premium Otel, Şehitkamil Ulus Mahallesi'nde yükselecek...

Gayrimenkul fiyatları yüzde 50 düşer mi?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam gayrimenkul fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası fiyatlarda düşüş yaşanma ihtimaline yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Biltekin tarafından kuruldu.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi  bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Feridun Kurt tarafından kuruldu.

Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul’a getirisi ne kadar olacak? Konuşulan rakamlar dudak uçuklattı!

UEFA Şampiyonlar Ligi finali 10 Haziran tarihinde İstanbul’da oynanacak. Spor ekonomisti Tuğrul Akşar, finalin İstanbul’a getirisine ilişkin, “60 bin taraftar gelir. İstanbul yaklaşık 150 milyon Euro (3.1 milyar TL) kazanır” şeklinde konuştu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Bron İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bron İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  25 bin TL sermaye bedeli ile  Bora Akşar ve  Önder Umut tarafından kuruldu.

Spor kulüplerinin kripto para üretmesi mantıklı mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Tuğrul Akşar, bugünkü köşesinde spor kulüplerinin kripto para piyasalarına dahil olmasını ve fan tokenları kaleme aldı. İşte Tuğrul Akşar'ın 'Spor kulüpleri için yeni para yaratma araçları olarak kripto para ve fan tokenlar' başlıklı yazısı...

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Abdalaa Alhomsee tarafından kuruldu.

Yabancıya konut satışı vatandaşlıkla katlandı!

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul alımı gerçekleştiren yabancılar, T.C. vatandaşlığı hakkı alabiliyor. Bu konuya ilişkin cazip yasanın çıktığı günden beri yabancılar İstanbul ve Antalya'dan akın akın gayrimenkul satın alıyor.

Ak Ar Gayrimenkul Gaziantep Premium Otel Haberi

Ak Ar Gayrimenkul Gaziantep Premium Otel


Ak Ar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Turizm A.Ş tarafından yapılacak olan Gaziantep Premium Otel projesi 90 milyon TL yatırım bedeline sahip. Gaziantep Premium Otel projesi Şehitkamil Ulus Mahallesi'nde inşa edilecek.


36 ayda tamamlanması planlanan Gaziantep Premium Otel projesi 385 oda 770 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel olarak tasarlandı. Gaziantep Premium Otel projesi 21 katlı olarak inşa edilecek. 


Gaziantep Premium Otel projesinde 359 standart oda, 22 suit oda ve 4 engelli odası bulunuyor. 5 bin metrekarelik alanda yükselen Gaziantep Premium Otel projesinde bina oturum alanı 2 bin 500 metrekare. 



Gülcihan YELKENCİ /...