18 / 07 / 2024

ak bank şube

ak bank şube

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil bankanın karlılık içinde büyüme ve pazar payı artışını sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti...

Bank of America'dan 2023 işsizlik şoku öncesinde hisseleri satın tavsiyesi!

Bank of America stratejistleri hisse senedi yatırımcıları işgücü piyasasında görülen soğuma ve Fed politikalarında daha yumuşak bir duruş yaşanacağı beklentileriyle ortaya çıkan iyimserliğin haddinden fazla olabileceğini söyledi.

Lüks otomobil kaçakçılarına büyük darbe!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube ekipleri, yurt dışından getirilen sahte belgelerle lüks araçları piyasaya süren şebekeye yönelik operasyon düzenledi. 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 35 milyon TL olan 13 lüks araca el konuldu.

Süleyman Kamil Akın'dan binalara vize önerisi!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti.

Ziraat Bank Azerbaycan Şuşa'da şube açıyor!

Ziraat Bank Azerbaycan Genel Müdürü Avni Demirci yaptığı açıklamada, Ermenistan işgalinden kurtarılan Şuşa şehrinde şube açacaklarını duyurdu.

Papermoon şube açmaya hazırlanıyor!

Akfen Holding sahibi Hamdi Akın, sosyetenin buluşma adresi olan Papermoon için yeni şube açmaya hazırlanıyor.

Tavuk Dünyası Uşak Karun AVM’de şube açtı!

Özgün konsepti ile yeme-içme sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, Uşak Karun AVM’de şehrin ilk şubesini açtı. 

Bursa affedilen kaçak yapıların altında kalacak!

Depremler ve kaçak yapılarla ilgili açıklamalarda bulunan TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Fikri Düşünceli "Bursa affedilen kaçak yapıların altında kalacak" dedi.

'Kaçak yapıları meslek odaları denetlesin' önerisi!

''İstanbul’daki yapıların yüzde 60’ı mühendislik hizmeti görmemiş kaçak yapılar'' diyen TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe, kaçak yapıların denetimi için meslek odalarının yetkilendirilmesi gerektiğini söyledi.

İskenderun'daki TMO tesisinin akıbeti mecliste!

İskenderun Şube Müdürlüğü tasarrufundaki TMO tesislerinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sakarya Akçay Barajı yıl sonunda tamam!

SASKİ şube müdürleri ile bir araya geldiği toplantıda hayata geçirilen projelerle ilgili de değerlendirmeler yapan Dr. Rüstem Keleş, Akçay Barajı’nı yılsonunda bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Ali Baba Restoran, Ankara’da şube açacak!

Amerika’daki Ali Baba Restoran, bu yıl sonuna kadar Ankara’da şube açacak. Manhattan’daki restoranın sahibi Doğan, ortağı Akçetin ile birlikte yapmayı planladıkları restoran yatırımı ile öncü olmak istediklerini belirtti.

Dijital banka Atom Bank konut kredili vermeye başladı!

İngiltere'de kurulu ancak hiç şubesi bulunmayan Atom Bank, kredi vermeye başladı. İngiltere'de hiç şube kurmadan açılan, tamamen dijital banka Atom Bank, dijital mortgage adı verilen konut kredisi de vermeye başladı.

Denizbank Başakşehir'de şube kiraladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Denizbank Başakşehir'de şube kiralama bildirisini yayınladı.

ak bank şube Haberi

ak bank şube
Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil bankanın karlılık içinde büyüme ve pazar payı artışını sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti. Bu yıl 50 şube açacaklarını ifade eden Bingaşgil, yüzde 16 büyümeyi öngördüklerini...