08 / 05 / 2024

Ak Cıty İnşaat Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Ak Cıty İnşaat Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Ak Cıty İnşaat Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün tarafından Yusuf Akdaş tarafından kuruldu.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Cçk İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Medikal Limited Şirketi kuruldu!

Cçk İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Medikal Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Verim tarafından kuruldu.

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nicolai Bingenheimer taarfından kuruldu.

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Aşçı tarafından kuruldu.

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor. İşte ayrıntılar...

Fıçıcı Naci İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Fıçıcı Naci İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Fatih Mehmet Fıçıcı ve Hasan Selim Fıçıcı ortaklığında kuruldu.

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Rıhab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fouzıa Marzoukı ortaklığında kuruldu.

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Berkay Koçak tarafından kuruldu.

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi Bakırköy'de Satea Alhussaın tarafından kuruldu.

Ak Cıty İnşaat Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Ak Cıty İnşaat Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede


Ak Cıty İnşaat Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Yusuf Akdaş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün tarafından kuruldu. 


Ak Cıty İnşaat Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu: a.Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöreait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut,is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Ak Cıty İnşaat Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Adres; Pınar Mah.Ondokuz Mayıs Blv. No.40/1...