29 / 04 / 2024

Ak Grup adres

Ak Grup adres

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret  Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Şerafettin Karagöz tarafından kuruldu.

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret  Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Şerafettin Karagöz tarafından kuruldu.

Çakır34 Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır34 Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Polat tarafından kuruldu.

Koçak Vip Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Vip Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Koçak tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 7. Etap arsası Fuzul Grup'un!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Fuzul Grup imzasıyla inşa edilecek Başakşehir Kayabaşı 7. Etap projesi için imzalar atıldı.

Ak Ar Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ar Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Akar ve Engin Aras tarafından kuruldu.

Başak Grup Gayrimenkul Geliştime ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Grup Gayrimenkul Geliştime ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyd Haris Aydın tarafından kuruldu...

Ak Eser Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Eser Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Baraa Sibahi tarafından kuruldu. 

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Demir ve Mustafa Çakır ortaklığında kuruldu. 

Yeni Akım Grup İnşaat Ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Akım Grup İnşaat Ve Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tuna Taşkın tarafından kuruldu. 

Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri!

İçerisinde 1.272 adet daire, 107 cadde mağazası, 102 çarşı dükkanı bulunan 3.İstanbul projesinde daire fiyatları 478 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ak Sa Grup İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Sa Grup İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 90 bin TL sermaye ile bugün Cahit Bayraktar, Bekir Saltık ve İdris Tikdaş imzasıyla kuruldu.

3. İstanbul Başakşehir adres!

3. İstanbul Başakşehir projesi 116 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. 3. İstanbul Başakşehir adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Başakşehir 3. İstanbul adres!

116 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Başakşehir 3. İstanbul projesinde 1.252 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanı bulunuyor. Başakşehir 3. İstanbul adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Ak Grup adres Haberi

Ak Grup adres

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret  Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Şerafettin Karagöz tarafından kuruldu.

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT VE EMLAK SEKTÖRÜ; - Kendi adına arsa ve araziler almak ve bunlar üzerinde her türlü villalar, konutlar , işyerleri ve binalar yapmak , satmak ve kiraya vermek - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak - Başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...