05 / 05 / 2024

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz

AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun Gürpınar Çorba Evi'nde Gürpınarlı vatandaşlarla buluştu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşlarla her ortamda bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti mega projelerini açıkladı! Ulaşıma 5 neşter!

AK Parti, yerel seçim hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Projeler arasında kentsel dönüşüm, lastik tabanlı tramvay sistemi, hızlı metro sistemleri ve yeni şehirler kurulması var...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Asgari ücret, emekli ve memur zammı için AK Parti'den hızlı açıklama! Ansızın duyuruldu, hemen bakın!

Son dakika açıklamasına göre, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, seçim sonrasında asgari ücret, memur ve emekli zammı konularının meclisin ilk gündem maddeleri olacağını duyurdu.

EYT tarihi hakkında AK Parti'den resmi açıklama! Seçimler etkileyecek mi? İşte yanıt!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, EYT düzenlemesinin Meclis'e sunulmasına ilişkin, "Seçim bekleniyormuş veya seçimden sonraya kalacakmış gibi bir şey söz konusu değil, irade ortaya çıkmıştır" dedi.

AK Parti’den asgari ücret açıklaması! 9 Kasım 2022 Asgari ücret ne kadar olacak?

Yeni yılda asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Milyonlarca kişinin gözü kulağı bu sorunun cevabındayken AK Parti’den son dakika asgari ücret açıklaması geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, canlı yayında asgari ücrete ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

KYK faizleri silinecek mi? AK Parti'den flaş açıklama!

KYK borçlarına ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Yaptığımız düzenlemeyle bütün faizlerini siliyoruz, ana paraya dönüyoruz" diyen Elitaş, “Bundan sonra öğrenci kredileri hiçbir enflasyon ya da faiz artışa tabi olmayacak” dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına ek zamla ilgili sürpriz gelişme! AK Parti açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına yüzde 40 zam isteyerek 101 liralık tutarın 141 bin liraya yükseltileceğine dair haberler kamuoyunda gündem oldu. Muhalefetin söz konusu zam talebine ilişkin eleştirilerine AK Parti'den cevap geldi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

AK Parti'de kripto varlık toplantısı!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto varlıklarla ilgili olarak sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

AK Parti'den Türkiye'de olası depremlere hazırlık için araştırma istemi!

AK Parti, Türkiye'de olası depremlerde can ve mal güvenliğinin sağlanması, depreme hazırlıklı yaşam alanlarının oluşturulması için yapılacakların tespiti ve çözüm önerilerinin belirlenmesi için Meclis Araştırması açılmasını istedi.

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açıldı!

Beylikdüzü'nde gün boyu süren etkinliklerin akşamında binlerce vatandaş 23 Nisan kortejinde bir araya gelerek hem 23 Nisan’ı hem de Yaşam Vadisi 2. Etap’ın açılışını kutladı. 

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz Haberi

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz

 AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun Gürpınar Çorba Evi'nde Gürpınarlı vatandaşlarla buluştu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşlarla her ortamda bir araya gelmeye devam ediyor. AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz ile birlikte Gürpınar Çorba Evi'nde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Uzun, 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde gerçekleştirilen proje ve hizmetlerinden bahsetti.Her ortamda vatandaşlarla birlikte olmaya gayret gösteren ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla vatandaşların istekleri doğrultusunda projelerini gerçekleştiren Başkan Uzun, Gürpınar Çorba Evi'nde vatandaşları dinledi. 5 yıldır devam eden belediye başkanlığı görevinde ilçeyi 2009'dan 2014'e gözle görülür bir şekilde geliştirdiklerini ifade eden Başkan Uzun "Artık Beylikdüzü ismi bir marka haline geldi. İnsanlar etrafımızdaki ilçeleri bile bu isimle...