05 / 05 / 2024

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp gölcük kentsel dönüşüm

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp gölcük kentsel dönüşüm

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı dün sabah My Liva Cafe’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle gazetecilere kahvaltı programı düzenledi.

İsmail Aynacı: Gölcük depreme hazır değil!

Kocaeli Gölcük İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklama yaptı. Açıklamada Gölcük’ün deprem bölgesi olduğunu ve olası bir depremden etkileneceğini bu sebeple Gölcük’te hızlı bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini vurguladı.

Gölcük'teki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapıyla mücadelesine devam eden Gölcük Belediyesi, Merkez Mahallesi, 3.Sokakta yer alan kaçak binayı yıktı.

Gölcük Saraylı'daki tarihi evlerin korunması TBMM'de!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Saraylı Mahallesi'nde bulunan tarihi evlerin korunması ve onarılması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük Topçular'daki ASM ihtiyacı meclis gündeminde!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Topçular Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

Kocaeli Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük'te kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp parti binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İdris Alp,  "Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor ve hiçbir projemizde aksama yoktur." diye açıklama yaptı. 

Gölcük'te imar affı suistimaliyle mücadele!

Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü, imar affını fırsat bilerek ormanda kaçak yapı gerçekleştirmek isteyenlere karşı mücadele ediyor...

Gölcük Sanayi Sitesi'nin kavşak inşaatı durduruldu!

Gölcük Sanayi Sitesi kavşağında yapılacak olan köprülü kavşağın inşaatı durduruldu. 35 milyon TL’ye mal olacak projenin inşaatı devam etmiyor. 

Gölcük'te imar toplantısı yapıldı!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, geçen cuma günü tamamlanan mahalle delege seçimlerinin ardından soluğu köylerde aldı. Gölcük'te imar toplantısı yapıldı.

Gölcük Sanayi Çarşısı'nın ihalesi 14 Kasım'da!

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanı İdris Alp ile ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´i makamında ziyaret ederek Gölcük Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi aldılar.

Gölcük Adliye Kavşağı’nda çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük İlçesi’ndeki en işlek kavşaklarından biri olan Adliye Kavşağı’nda yeni bir çalışma başlattı. Kavşak çalışması ile, bölge ulaşım açısından sorunsuz hale getirilecek.

Gölcük Yolu Outlet Center çalışmaları sürüyor!

Gölcük Yolu Outlet Center köprülü kavşak, Gölcük Yolu Outlet Center son durum, Gölcük Yolu Outlet Center inşaatı, Gölcük Yolu Outlet Center inşaat çalışmaları,

Gölcük'te kavşak çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yazlık Kadırga’da Gölcük’lü muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Körfez geçişi bittikten sonra Gölcük'te kavşak çalışmaları başlayacak" dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp gölcük kentsel dönüşüm Haberi

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp gölcük kentsel dönüşüm

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı dün sabah My Liva Cafe’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle gazetecilere kahvaltı programı düzenledi.


Kahvaltıya AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, İlçe Yöneticileri ve basın mensupları katıldı.


Alp, “Gazeteciler bizi kamuoyu’na anlatan önemli vesiledir”


Başkan Alp, kahvaltı sonrasında gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Gününü kutladı. Alp, yaptığı açıklamada gazetecilere parti olarak oldukça önemsediklerini ve gazetecilerin görevlerinin halkın bilgi alması açısından oldukça önemli olduğunu dile getirdi. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp konuşmasında ayrıca ülke gündemi, projeleri ve ilçemizde yakında hayata geçirilecek olan hastane ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında önemli açıklamaları dile getirdi.


“İstanbul’daki bomba saldırısı bizleri yaralamıştır”


Başkan Alp, “Dünkü olaylar bizleri yaralamıştır. Bizler...