05 / 05 / 2024

AK Partinin 5. Olağan Kongresi

AK Partinin 5. Olağan Kongresi

AK Parti'nin çevre, şehir ve kültürden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, kentlerin tarihi dokusu ile kültürel kimliği korunarak, yaşanılır şehirlerin inşasının süreceğini bildirdi.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattında 1 senede 5 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattını 1 senede 5 milyon 200 bin yolcunun kullandığını açıkladı.

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul Başakşehir'de 5 arsa satılacak! Megakentte arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Meydan Başakşehir'in değeri 5 milyar 650 milyon TL!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Meydan Başakşehir projesinin 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Söz konusu projenin değeri 5 milyar 650 milyon TL'yi geçti...

ATEM Başkanı Akçam emlak ilanı platformları için talepte bulundu! Yüzde 5 ile 10 arasında artış yapılmalı!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, piyasa koşullarını göz önüne alınarak mülk sahiplerini de zor durumda bırakmadan ilan platform sayfalarındaki satılık veya kiralık ilanlar için maksimum yüzde 5 ile yüzde 10 oranında artış yapılmasına izin verilmesi gerektiğini kaydetti. 

Kaş’ta 5 senede 3 bin 700 kaçak yapı inşa edilmiş! En çok kaçak yapı Bezirgan Mahallesi'nde!

Kaş’ta 5 yılda 3 bin 700 kaçak yapı yapıldığı belirlendi. En çok kaçak yapı Kalkan sırtları ile Kaputaş Plajı arasındaki bölgeyi de kapsayan Bezirgân Mahallesi sınırlarında yer alıyor. İşte detaylar...

5 litre ayçiçek yağı A101'de 139 TL'ye çakıldı! Domestos 5 kg çamaşır suyu ise yüzde 30 indirimle 75 TL ile dibi gördü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 5 litre ayçiçek yağı A101'de 139 TL'ye çakıldı! Domestos 5 kg çamaşır suyu ise yüzde 30 indirimle 75 ile dibi gördü.

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Demir fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları resmen çakıldı!  5 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde inşaat sektöründe demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Demir fiyatlarında resmen indirim yağmuru başladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 5 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına rekor indirim geldi! Demir fiyatları resmen çakıldı! 5 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün gözde malzemesi demirin fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Son dönemlerde demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi ve demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu 5 Nisan'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumunu 5 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

Tarlasına traktör alacak çiftçiler dikkat! Başak Traktör fiyatları belli oldu! İşte 5 Mart 2023 fiyat listesi!

Türkiye'de en çok tercih edilen traktör markaları arasında yer alan Başak Traktör tarla araçlarının mart ayı fiyatlarını açıkladı. Peki, Başak Traktör'ün tarla araçları ne kadar,kaç TL? İşte 5 Mart 2023 fiyat listesi...

İstanbul'da iç göç başladı! Deprem sonrası herkes bu 5 ilçeye akın ediyor! İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından uzmanlar İstanbul için risk haritası çıkarttı, herkes bu 5 ilçeye akın etmeye başladı. Peki İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

AK Partinin 5. Olağan Kongresi Haberi

AK Partinin 5. Olağan Kongresi

AK Parti'nin çevre, şehir ve kültürden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin 5. Olağan Kongresi ile partide  çevre, şehir ve kültürden sorumlu ayrı bir genel başkan yardımcılığı kurulduğunu anımsattı.


AK Parti iktidarının gerçekleştirdiği kalkınma hamlesinin şehircilik alanında da yoğun hissedildiğini belirten Karaaslan, şunları kaydetti:


"Ülkemiz, son yıllardaki başarılı çalışmalarla gecekondudan arındırılmış, hava kirliliği giderilmiş, katı atık depolama tesisleri olan yaşanılır şehirlere kavuştu. Şehirlerimizin, konut ihtiyacı kentsel dönüşüm hamlesiyle planlı bir şekilde çözülürken, kişi başına düşen yeşil alan miktarı da önemli oranda arttı. İcraatları vatandaşlarımızca takdir edilen hükümetimiz, kentlerin tarihi dokusunu ve kültürel kimliğini koruyarak, geniş yeşil alanı, modern alt ve üst yapısı olan yaşanılır şehirler inşa etmeye devam edecek. Bu...