11 / 05 / 2024

Demir fiyatlarına rekor indirim geldi! Demir fiyatları resmen çakıldı! 5 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına rekor indirim geldi! Demir fiyatları resmen çakıldı! 5 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün gözde malzemesi demirin fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Son dönemlerde demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi ve demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?



Demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektörünü mutlu etti. Peş peşe gelen indirimler demir fiyatlarının gerilemesine neden oldu. Sektör temsilcileri ve müteahhitler ise güncel demir fiyat listesini merak ediyor. Demir fiyatlarında dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından bugün de 100 TL indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 

DEMİR FİYATLARI RESMEN ÇAKILDI!

Dalian ve Singapur'da demir cevheri vadeli fiyatları, yatırımcıların Çin'de sert hava koşullarının inşaat faaliyetlerini bozabileceği ve geçen haftaki fiyat artışının ardından hükümetin müdahale ihtimaline karşılık geriledi. 

Dalian Emtia Borsası'nda  Mayıs vadeli demir cevheri, geçen hafta yaklaşık yüzde 5'lik bir artıştans sonra yüzde 1,43 düşüşle 896 yuan/tondan tamamladı.

Güncel demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı  kaç lira? 2023 demir fiyatları kaç TL? 2023 demir fiyatları ne kadar? 5 Nisan 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön