28 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Bakır fiyatlarının gerilemesi ile bakır hurda fiyatları düştü. Peki hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 5 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyat listesi hurda işi yapanlar ve sektör temsicileri tarafından araştırılıyor. Bakır fiyatları, güçlü dolar ve Çin'de yavaş fabrika aktiviteleri nedeniyle düştü. Bakır fiyatlarının gerilemesi ile de bakır hurda fiyatlarına 3 TL indirim geldi. Gelen indirimle birlikte bakır hurda fiyatları resmen dibe vurdu. Peki demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira?

BAKIR FİYATLARI DÜŞTÜ!

Bakır fiyatları, bir yandan enflasyon endişelerinin yeniden canlanmasıyla güçlenen ABD doları ve diğer yandan Çin'in fabrika faaliyetlerindeki büyümedeki yavaşlama nedeniyle baskıladı.

Londra Metal Borsası'nda üç ay vadeli bakır, yüzde 0,7 düşüşle 8.927,50 dolar/tona geriledi. Shanghai Vadeli İşlemler Borsası'nda Mayıs vadeli bakır, yüzde 0,4 değer kaybederek 10.043,10 dolardan işlem gördü.

Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 5 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.
 


Geri Dön