06 / 05 / 2024

AK Partinin binaları tapulu mu

AK Partinin binaları tapulu mu

AK Parti, borçsuz teşkilat ve tapulu binalar için harekete geçti. AK Parti, bütün kentlerdeki il başkanlığı binalarının tapularını alarak, kiralık dönemi kapatmayı hedefliyor.

AK Partili Hamza Dağ: İzmir'deki orta hasarlı binalar için formül hazır!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ yaptığı açıklamada, Bayraklı’da yıkıma sebep olan ve 30 Ekim depreminde orta hasarlı binalar ile ilgili çalışma yürüttüklerini dile getirdi. 

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Başakşehir Belediyesi'nin kiraladığı binalar meclis gündeminde!

Başakşehir Belediyesi tarafından millet kıraathanesi olarak kiralanan binalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Schneider Electric ve Cisco Bina Yönetimi Sistemleri iş birliği yapıyor!

Schneider Electric ile Cisco, akıllı binaların standart hale gelmesinde önemli ilerlemeler sağlamak amacıyla bir iş birliğine imza attı.

Depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’u kaçak!

Betonarme Yapılar Semineri’ne katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada, depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’unun kaçak ve mühendislik yardımı almamış olduğunu söyledi.

Mehmet Emin Birpınar: Sürdürülebilir yapılar inşa etmek gerekiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, Türkiye'de enerji tüketiminin yaklaşık yüzde 35'inin binalardan kaynaklandığını belirtti. Birpınar, "Hava kalitesi yüksek, su ve enerjiyi etkili kullanan, sıfır atık sistemi kullanan akıllı binaların yapılması gerekiyor." dedi...

Riskli binalara güçlendirme kolaylığı!

Kartal ve Beyoğlu’nda çöken binaların ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kaçak riskli binaların da güçlendirilmesinin önünü açmaya hazırlanıyor...

Elazığ'da taşınan hastanelerin binalarının akıbeti TBMM'de!

Elazığ'da kapatılarak şehir hastanesine taşınan hastanelerin binalarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Koca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ömer Ünal kaçak binalar için turizm belgesi mi aldı?

İddialara göre Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yaptığı kaçak binalar için önce turizm belgesi aldı, daha sonra da imar barışından faydalanmak için 100 bin TL’ye yakın para yatırarak yasal hale soktu. 

Akıllı binalar hasta mı ediyor?

TÜSAD Başkanı Prof. Dr. Arzu Mirici, “akıllı bina” ve “hasta bina” gibi son yıllarda hayatımıza giren kavramları hatırlatarak, toplum sağlığı açısından konunun öneminden bahsetti...

Akşehir'de metruk binalar için özel yıkım ekibi isteği!

Akşehir'in merkezindeki metruk binaların yıkılıp temizlenmemesi can ve mal kaybı açısından tehlikeye neden oldu. Bu binaların uyuşturucu ile mücadele konusunda görevlilerin işlerini zorlaştırdığını belirten vatandaşlar binaların biran önce yıkılmasını istedi.

Riskli ve kaçak binaların yıkımına ilişkin süreç başlattık! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Türkiye genelinde riskli binaların, kaçak binaların yıkımına ilişkin bir süreç başlattık. Tespit ettiğimiz, belediyelerimize gönderdiğimiz yazılar çerçevesinde bize gelen tespitleri değerlendirerek, hemen yıkım işlemini de gerçekleştiriyoruz" dedi..

Akıllı binalar, artan konut ihtiyacına çözüm olabilir!

Dünya nüfusu artarken konut ihtiyacı da buna paralel olarak artıyor. Peki artan bu talebe nasıl sürdürülebilir çözümler getirilebilir?

AK Partinin binaları tapulu mu Haberi

AK Partinin binaları tapulu mu

10 milyondan fazla üye ile en çok üyesi bulunan parti olan AK Parti, borçsuz teşkilat ve tapulu binalar için harekete geçti. Tasarruf adımlar için karar alan partide çalışmayı Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz koordinesinde yürütülüyor. 


Bu kapsamda, 6 il binasında çalışmalar son aşamasına geldi. Aynı zamanda, terör örgütlerinin en çok saldırısına uğrayan siyasi teşkilat olan AK Parti, terör olaylarının yaşandığı kritik ilçelerde de benzer bir çalışma yürütülecek. Atılan adımın, hem tasarruf hem güvenlik amacı taşıdığı öğrenildi. 'Borçsuz teşkilat, tapulu binalar' hedefiyle gerçekleştirilen çalışmanın, teşkilatın verimliliğini artıracağını belirten AK Partili kurmaylar, “Biz siyaseti milletimizle iç içe yapıyoruz. Parti binalarımızın da, her türlü hizmeti sunacak ve halkımızın direkt ulaşabileceği şekilde olması için çalışıyoruz” değerlendirmesini...