29 / 04 / 2024

Ak Sigorta merkez binası

Ak Sigorta merkez binası

Ak Sigorta A.Ş. satışa çıkardığı Beyoğlu'ndaki merkez binasının değerini 52 milyon 950 bin lira olarak açıkladı...

Ak Sigorta Beyoğlu'nda aylık 70 bin dolara bina kiraladı!

Beyoğlu'ndaki binasını satışa çıkaran Ak Sigorta A.Ş. yine aynı bölgeden aylık 70 bin dolara bina kiraladı...

Konut fiyatlarındaki düşüş kiraları da etkileyecek! Kira bedellerinde büyük artış beklenmiyor!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan’ın açıklamalarını değerlendirdi. Konut sektöründeki gidişatın tam da tahmin ettikleri gibi gittiğini belirten Akçam, konut fiyatlarında bir süre düşüşün yaşanacağını, daha sonra ise fiyatların kısmen de olsa sabitleneceğini açıkladı.

O ilde 4 bin 193 metrekarelik akaryakıt istasyonu imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, F. Çakmak Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına resmen sigorta müjdesi geldi! AK Partili o isim tek tek açıkladı! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada yaşlı ve engelli yakınının bakımını üstlenen kişilerin çalışma hayatı sürecine dahil olamadığını kaydederek, bu kişilere devletin kısmi sigorta imkanı sağlayacağını dile getirdi.

TOKİ Uşak Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Merkez sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Merkez’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Merkez’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Merkez sosyal konut projesi...

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Milli Emlak'tan 520 bin liraya konut fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Merkez ilçesi Dikilitaş Mahallesi'ndeki evi satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

Milli Emlak'tan kelepir daire fırsatı! 255 bin TL'ye konut satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili Merkez ilçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan konutu satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan imarlı arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili Merkez ilçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan o ilde kelepir ev fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili Merkez ilçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan konutu satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Uşak'ta 390 bin 721 TL'den başlayan fiyatla arsa sahibi olma fırsatı! 

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Beylerhan Köyü ve Ovademirler Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 390 bin 721 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Uşak Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Ak Sigorta merkez binası Haberi

Ak Sigorta merkez binası

 Ak Sigorta A.Ş. tarafından yapılan açıklama: 


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Şirketimizin  İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Meclis-i Mebusan Caddesi 24 Ada,84 Pafta, 31 Parsel no'lu Genel Müdürlük Binası; TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından direkt kapitalizasyon analizi yöntemi ile bulunan KDV hariç  52.950.000 TL nihai sonuç değeri olarak takdir...