11 / 05 / 2024

Ak Sütçüler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Ak Sütçüler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Ak Sütçüler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Samed Sütcü tarafından kuruldu.

Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi 2024 yılında yüzde 5 büyüyecek!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 56’ncı kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’nda önemli değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu buluşmada Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin 2024 yılında yüzde 5 büyüyeceği belirtildi.

Demiröz Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demiröz Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Özbey tarafından kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu! 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu... Tam 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Isparta projesi ile ilgili detaylar...

Tarım Kredi'den dev indirim! Ayçiçek yağı, peynir, süt... Sakın kaçırmayın, hemen bakın! 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatiflerinde çok konuşulacak "Bereketli İndirimler" başladı. Ayçiçek yağı, peynir, süt... Sakın kaçırmayın, hemen bakın! Peki, Tarım Kredi'de indirime giren ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Orhan Bakır, Özdemir Ataş ve Ümit Güntay ortaklığında kuruldu.

TMSF, ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı satışa sunuyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, kayyum olarak atandığı ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı kapalı zarf ve açık artırma usulüyle satışa sunuyor. Son teklif tarihi 22 Ağustos olarak açıklandı...

Türkialenezi İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Türkialenezi İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Khaled E Kh S A tarafından kuruldu.

Türkialenezi İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkialenezi İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Khaled E KH S A tarafından kuruldu.

Ak Sütçüler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Ak Sütçüler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Ak Sütçüler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Samed Sütcü tarafından kuruldu.

Ak Sütçüler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...