01 / 05 / 2024

Ak Vaha Yapı İnşaat Ve Taahhüt İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ak Vaha Yapı İnşaat Ve Taahhüt İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ak Vaha Yapı İnşaat Ve Taahhüt İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fuat Akdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

O ildeki mimarlardan uyarı! ‘Projeye aykırı yapılara izin vermeyin’

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Denizli Şubesi, Denizli’de son zamanlarda artan projeye aykırı imalat ve kaçak kat yapımlarına dikkat çekerek, ruhsat projelerini kamu yararı lehine kontrol etmeye hazır olduklarını ifade etti.

Tarım arazisi üzerine kaçak villalar yapılmıştı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuşadası’nda tarım arazisi üzerine inşa edilen kaçak villalar için düğmeye bastı.

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi Beykoz'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Akyıldız ve Eyüp Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Rahmi Bozyel ve Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Çakırlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çakırlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Merve Çakır tarafından kuruldu.

En az ilkokul mezunu 12.588 TL maaşla personel alımı yapılıyor! Çabuk olun, başvurular başladı! İşte başvuru ekranı...

ABD Büyükelçiliği 12.506 TL maaşla personel alımı yapacağını duyurdu. Peki başvuru şartları ne oldu, hangi branştan akılm yapılacak? İşte detaylar...

Gram altını şaha kaldıracak flaş gelişme! Altının kaderi bu akşam yazılıyor...

Gram altın fiyatları doların yükselmesi ile arttı. Yatırımcıları yakından ilgilendirecek gram altında flaş gelişmeler yaşanıyor. Altının kaderi bu akşam yapılacak olan açıklamalara bağlı...

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akın tarafından kuruldu.

Meydan Başakşehir'de 229 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Plaformu'nda (KAP) Meydan Başakşehir yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı. 

Bursa İnegöl'de kaçak 8 yapı yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi, ilçe genelinde farklı mahallerde bulunan 8 yapının yıkım işlemlerini gerçekleştirdi.

Silivri'de kaçak 8 yapının yıkımı gerçekleştirildi! 

Silivri Belediyesi, Çayırdere Mahallesi'nde tarım arazisi üzerine inşa edilen 8 kaçak yapının yıkım işlemlerini tamamladı. 

Bursa'da kaçak yapı yıkımında gerginlik!

Bursa Yıldırım'da kaçak bir yapının yıkımı esnasında yaşanan arbedede, polise mukavemette bulunduğu iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı.

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Çakıl tarafından kuruldu.

Ak Vaha Yapı İnşaat Ve Taahhüt İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Ak Vaha Yapı İnşaat Ve Taahhüt İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ak Vaha Yapı İnşaat Ve Taahhüt İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün fuat Akdemir tarafından kuruldu.

Ak Vaha Yapı İnşaat Ve Taahhüt İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...