30 / 04 / 2024

AK Yapı Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı

AK Yapı Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı

AK Yapı Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı, 2014 yılı için hedeflediğimiz birçok projemizi hayata geçirdik. Satışlarımızı arttırdık,yeni projelere başladık. Tek gerçekleştiremediğimiz hedef Kentsel Dönüşüm alanındaki çalışmalarımız oldu dedi.

İmar affı beklentisi kaçak yapılaşmayı artırdı! Bodrum'da 989 kaçak yapı yıkıldı!

Yerel seçimler öncesi imar affı beklentisi nedeniyle Bodrum'da kaçak yapıların sayısı yükseldi ve bu zamana kadar toplamda 989 kaçak yapı yıkıldı.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Kaş'taki 3 bin 719 kaçak yapı yıkılacak: İlan verildi, yıkımlar yerel seçimlere kadar tamamlanacak!

Antalya'nın önemli turistik bölgelerinden olan Kaş'ta, aralarında yabancıların da yer aldığı 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı yapılacak. İşte ayrıntılar ve yıkım ile ilgili verilen ilan...

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Kapadokya'da 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kapadokya'da tarihi ve kültürel dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapının yıkıldığını duyurdu.

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

Bodrum'da 2 yılda 465 kaçak yapı yıkıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, son 2 senede Bodrum'da 465 kaçak yapının ortadan kaldırıldığını dile getirdi. 

Muğla'da 1 yılda 688 kaçak yapı yıkıldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, 2019 yılından 2021 Nisan'a kadar Muğla'da "İmar Barışı"na aykırı olduğu belirlenen 889 kaçak yapının 688'i yıkımı yapıldı. 

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Ragıp Akın oldu. 

Korunan alanlardaki 6 bin 699 kaçak yapının 688'inin yıkımı gerçekleşti! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından  2019'dan bu yılın nisan ayına kadar özel çevre koruma bölgeleri ile doğal sit alanlarında tespit edilen 688 kaçak yapı yıkıldı. 

Fethiye Yassıca Ada'daki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Yassıca Ada'da bulunan bir kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi. 

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

AK Yapı Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı Haberi

AK Yapı Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı

AK Yapı Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı ''Mevcut yasal düzenlemelerden ve işin zorluğundan kaynaklı olsa gerek bir çok firma bu konuda yol alamıyor" dedi. 


Bahçetepe Medikule, Seyranşehir, 540/4 parsel ticari üniteler, Park Mavera,Metro 34, Beyzade Konağı, Kiptaş Vaditepe 2.etap konut projelerinin devam ettiğini belirten Aşmalı şöyle devam etti: "2015 içerisinde 34 konseptli projelerimizin hem inşaatına hem de satışına başlayacağız. 

Bunlar; üst katlar nitelikli ofisler, zemin üzeri cadde dükkanları olan iki projemiz var. Biri İkitelli OSB'de Metro 34, diğeri Basın Express yolu üzerinde Express 34 isminde projelerimiz olacak. 

Ayrıca Hadımköy gişelerine gelmeden otobana cepheli imalat ve depolama için uygun bir proje olarak tasarlanan sanayi binası, Tem 34 projemiz olacak. 

Park Mavera 2 projemiz, başlayacak. Bu projemiz kapsamında cadde dükkanlarının satış ve pazarlaması yine 2015...