04 / 05 / 2024

Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mikail Çatan, Hasan Korkmaz, Umut İpek, Hilal Yağcı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu.

Gaziantep'te depremde yıkılan sitede detaylı zemin etüdü yapılmadığı tespit edildi: 134 kişi hayatını kaybetmişti!

Depremlerde 134 kişinin yaşamını yitirdiği Ayşe Mehmet Polat Sitesi'nde detaylı zemin etüdü uygulanmadığı ,bazı temellerin ana kaya bazılarının ise dolgu ve alüvyon zemin üzerine oturduğu ve bunun da yer değiştirmelere sebep olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

Bakan Kurum açıkladı: Yeni inşa edilecek deprem konutları için zemin etüdü başladı!

Deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerinin sonuna gelinirken sıra depremzedelerin geçici olarak barınmalarının sağlanması ve daha da önemlisi kalıcı konutlar için zemin etüdü çalışmaları da başladı...

Düzce Cedidiye'de zemin etüt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi kent genelinde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırıyor. Belediye kent genelinde zemin etüt çalışmalarına başladı.

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31398 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zemin etüdü yıkıcılığı engelliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim görevlisi ve İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, Ege Denizi'nde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin, Bayraklı'daki yıkıcı etkisinin, zemin etüdünün önemini ortaya koyduğunu dile getirdi. 

TOKİ Ankara'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 2 Nisan 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Antalya, Isparta ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Afyon ve Aksaray'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Afyon ve Aksaray İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 2 Nisan tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Elazığ'da inşa edilecek konutlar için zemin etüt çalışmaları başladı!

Elazığ'da yaşanan depremin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca bölgede inşa edilecek konutlar için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

TOKİ Erzincan, Elazığ ve Kahramanmaraş'ta zemin etüt raporu hazırlatacak!

Erzincan, Elazığ ve Kahramanmaraş İllerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 13 Şubat 2020 tarihinde saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ Gaziantep'te zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Gaziantep İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mikail Çatan, Hasan Korkmaz, Umut İpek, Hilal Yağcı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu. 


Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında her türlü zemin etüdü her türlü arazi ölçümü.


Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı, Han Plus No:150 Kat:14...