27 / 04 / 2024

aka yapı gül istanbul evleri satılık daire

aka yapı gül istanbul evleri satılık daire

Aka Yapı Gül İstanbul Evleri ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen cevabı veriliyor. Banka kredisi kullanılabilen Gül İstanbul Evlerinde daireler 100 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Aka Yapı Gül İstanbul Evleri satılık daire!

Esenyurt'ta yer alan Aka Yapı Gül İstanbul Evleri satılık daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salondan meydana geliyor

Gül İstanbul Evleri fiyat listesi!

2 blok halinde yükselen Gül İstanbul Evleri fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 98 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarını bekliyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Gül İstanbul Evleri nerede?

Gül İstanbul Evleri nerede? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Konut fiyatlarının stüdyo dairelerde 60 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje Esenyurt'ta yepyeni bir yaşam alanı olarak konumlandırılıyor...

Salda Gölü'nde yapılacak millet bahçesinde son durum ne?

Burdur Yeşilova’daki doğa harikası Salda Gölü çevresinde Millet Bahçesi çalışmalarında sona geliniyor. 9 adet bungalov tipi yapı, gölün çevresine yerleştirildi.

Nevşehir Gülşehir’de otistik çocuklar için bakım merkezi yapılıyor!

Nevşehir’in Gülşehir'deki otistik çocuklara yönelik yapılan bakım merkezi kısa bir süre sonra hizmete açılacak. Arısoy,Bakım Merkezinde yapılacak olan inşaat işleri Japon Büyükelçiliğinin vereceği 100 bin dolar destek kapsamında karşılanacaktır” dedi.

Manisa Sarıgül Kızılçukur Mahallesi’nde düğün salonu yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl ilçesi Kızılçukur Mahallesi’nde yapılacak olan düğün salonunun temeli atıldı.

Manisa Sarıgöl atık su arıtma tesisi nereye yapılacak?

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, 2012 yılında Bağlıca Mahallesine yapılması planlanan fakat mahallelinin karşı çıkması nedeniyle hayata geçirilemeyen atık su arıtma tesisinin kendisinin de mahallesi olan Çanakçı Mahallesine yapılacağını açıkladı

AC Grup Yapı Gıda Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AC Grup Yapı Gıda Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Coşkun Pamir tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi, Doğancılar Caddesi'nde kuruldu.

A Gül Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Gül Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Gül Yönetim Kurulu Başkanığı ve Mustafa Kubilay Gül Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 20 Kasım'da Bahçelievler'de kuruldu.

Erzurum Tortum Gölü için imar planı çalışması yapılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Uzundere ilçesinde yer alan Tortum Gölü ve Şelalesi’nde Doğal Sit Alanı Koruma Amaçlı İmar Planı çalışması yapıyor.

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 1.Etap teslimleri 30 Haziran'da yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Karacabey'de sosyal tesis ve göl çevre yolu yapılacak!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde son yıllarda turizm bölgesi olma yolunda hızla yol kat eden Eskikaraağaç Mahallesi'ne Karacabey Belediyesi tarafından sosyal tesisler ve göl çevre yolu yapılıyor.

Göl Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göl Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Aygün tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz' da Arnavutköy' de kuruldu.

Gül Proje Kavaklı'da Viraİstanbul'un yapımına başladı!

Gül Proje, Beylikdüzü'nde Viraİstanbul projesini geliştirdi. Toplam 1.155 konuttan oluşacak projeye 630 milyon liralık yatırım yapılacak. Projenin 30 Aralık 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi!

Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen dairelerden oluşuyor. Teslimleri 1 yıl sonra yapılacak olan proje 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Gül Yapı Gülpark Evleri nerede?

Gül Yapı tarafından hayata geçilen Gülpark Yaşam projesi Esenyurt ‘ta 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje 564 adet daire bulunuyor. Peki Gülpark Evleri nerede?

aka yapı gül istanbul evleri satılık daire Haberi

aka yapı gül istanbul evleri satılık daire

750 metrekare inşaat alanına üzerinde konumlandırılan Gül İstanbul Evleri projesi lokasyon olarak İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor. Aka Yapı imzası taşıyan Gül İstanbul projesinde satışlar devam ediyor.


Aka Yapı Gül İstanbul Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Toplamda 2 bloktan meydana gelen Gül İstanbul Esenyurt projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde konutlar bulunuyor.


Blokların 11 katlı olarak yükseldiği Gül İstanbul Evlerinde banka kredisi kullanılabiliyor. Gül İstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabilmesi için konut bedelinin yüzde 25'inin peşinat olarak ödenmesi gerekiyor. 


Esenyurt Gül İstanbul Evleri satış ofisi ile 0212 423 92 52 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Aka Yapı Gül İstanbul Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin fiyat listesinden bahsedelim. 


Aka Yapı...