04 / 05 / 2024

akabe siteleri ne zaman teslim

akabe siteleri ne zaman teslim

Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konutlar meyvelerini vermeye devam ediyor. Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan Akabe 1 ve Akabe 2 Konut Yapı Kooperatifleri'nde geçtiğimiz hafta sonu 80 Dairenin kura sevinci yaşandı....

Konya Büyükşehir'den konut sorununa yeni çözüm! Tam 10 blok inşa edilecek...

Konya'ya yeni bir konut projesi daha kazandırılacağı açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'ın Akabe Mahallesi'ne 200 konut yapacağını duyurdu. İşte haberin detayları... 

Villa Plato Siteleri'nde son 2 villa! Teslimler 5 ay sonra! 

Villa Plato Siteleri'nde son satışta son 2 villa kaldı. Peki Villa Plato Siteleri'nde fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Konut siteleri ve binaları elektrik çarptı! Elektrikli araç sahipleri otoparklara şarj yeri talep ediyor!

Günden güne yayılan elektrikli araçlar konut otoparklarında yeni probleme neden oldu. Elektrik araç sahipleri konut siteleri ve binasının otoparkında aracını şarj etmek için yer talep etmeye başladı.

Emlakçılardan 'online ilan siteleri'ne erteleme çağrısı!

Online ilan sitelerine ayda 2 ila 3 bin yılda ise 100 bin TL ödeme yaptıklarını belirten emlakçılar, ödemelerin 3 ay ertelenmesini, aboneliklerin dondurulmasını ve belli bir dönem ücret alınmamasını talep ediyor.

TOKİ Şanlıurfa Akabe kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Şanlıurfa Akabe kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Bina enerji kimlik belgesi ne zamana kadar alınmalı?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "binalar enerji kimlik belgesinin ne zaman kadar alınması gerektiği" konusunu ele aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Site yönetimleri ne zaman, nasıl, kimler tarafından kurulur?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " Site yönetimleri ne zaman, nasıl, kimler tarafından kurulur " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

2016 TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi ne zaman?

Emekliye özel satışa çıkarılan TOKİ Şanlıurfa Akabe Konutları 75 metrekare büyüklükte 2+1 olarak dizayn edildi. Peki 2016 TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe Konutları kura çekilişi!

Emekli vatandaşlar için 304 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Şanlıurfa Akabe Projesi'nde 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Akabe Konutları kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi ne zaman?

Şanlıurfa Akabe TOKİ Evleri fiyatları 88 bin TL'den başlıyor. Projede 293 TL aylık taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi ne zaman?

Şanlıurfa Akabe TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe'da 304 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede fiyatlar 88 bin TL'den başlıyor. Peki Şanlıurfa Akabe TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe son başvurusu ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca inşa edilen Şanlıurfa Akabe projesinde 304 adet konut emekli kategorisinde satışa çıkarılıyor. Peki, TOKİ Şanlıurfa Akabe son başvurusu ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe'de 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede 240 aya varan vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli başvuruları ne zaman?

akabe siteleri ne zaman teslim Haberi

akabe siteleri ne zaman teslim


Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2005 - 2006 yıllarında kurularak yapımına başlanan Akabe Sitelerinden bazı bloklarının tamamlanmasıyla dairelerin hak sahiplerine kura ile verilmesinin sevindirici olduğunu söyleyerek, dairelerin tamamlanmasıyla birlikte belediye olarak site aralarına yeşil alan ve park yapımının da devam ettiğini ifade etti. Bu güne kadar 21 Toplu Konut hamlesiyle 10 Bin 552 daireye ulaşan Karatay'da konut açığına neşter vurduklarını dile getiren Hançerli, yapılan konutlarla Karatay'ın görünümünün değişerek ilçenin yenilendiğini vurguladı. 


Belediye öncülüğünde kurulan kooperatiflerin kaliteli malzeme kullanımıyla mükemmel bir inşaat alanına sahip olduğunu belirten Başkan Hançerli, Akabe 1. ve 2. etap toplu konutlarında 80 dairenin daha çekilen kurayla sahibini bulduğunu ifade ederek, kurulduğu günden bu güne kadar 1140 dairelik Akabe Sitelerinde 760 direnin teslim edildiğini belirtti. Hançerli, güvenilir konutlara...